Viernes, 27 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.384 Año: 18 Noticias: 46.769 Fotografías: 109.857 Comentarios de usuarios: 126.058
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Joves EUPV-Alzira demana l’elecció d’una gestora, davant la dimissió de la presidenta i de membres del Consell de la Joventut

“Hem denunciat reiteradament la situació de paràlisi en què es troba el CJA des de fa més d’un any”


 

s#ierra20130211

Joves d'EUPV-Alzira demanarà en la pròxima assemblea del Consell de la Joventut que es constituïsca una comissió gestora, davant l’anunci de dimissió de la presidenta del Consell de la Joventut i diversos membres de la direcció. Després de molts mesos de paràlisi, per a Joves d’EU s’ha d’aclarir en quina situació es troba l’entitat que deu agrupar les associacions juvenils de la ciutat.

Des de Joves d’EUPV hem denunciat reiteradament la situació de paràlisi en què es troba el CJA des de fa més d’un any, un organisme que hauria de servir per a empentar les i els joves de la nostra ciutat per a cooperar, associar-se i fomentar la seua participació en la vida pública.

Des de Joves d’EU-Alzira exigim la màxima informació i transparència del CJA i hem reclamat l’estat dels comptes i la justificació de les despeses de la subvenció que rep aquest organisme per part de l’Ajuntament (7.000 euros per al 2013, però també s’han sol·licitat les factures del 2012). Ni per part del CJA, controlat per NNGG del PP, però tampoc des de l’Ajuntament se’ns ha volgut respondre.

A aquesta situació cal afegir l’anunci de la dimissió de la presidenta i de diversos membres de la Comissió Permanent del CJA. Per això, des de Joves d’EUPV-Alzira demanem que en la pròxima assemblea extraordinària convocada el 21 de novembre s’elegisca una comissió gestora entre les distintes associacions que conformen el CJA per aclarir l’estat de comptes, triar els membres que es facen càrrec de les activitats per al que queda d’enguany, i, una volta realitzat tot açò, s’òbriga un període d’eleccions per a triar una nova direcció.

Joves EUPV-Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


             
.-000095                                                                           .-000158




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialJuventud

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Xavi - 12/11/2013
Lo que podeu fer es tancar eixe xiringuito que no serveix per a res, no mes que per a gastar diners en parides. Si jo fora alcalde, ara mateixa vos donava 7000 euros, ¡MIAU! Ara estan enxufats els del PP pero si guanyen els altres, ja sabreu qui estará al front, fent el potaje. Aneu, aneu...
tantangaobien - 12/11/2013
En vez de dimitir e irse a su casa tan campantes, que salga la presidenta con los que salen siempre en la foto a dar explicaciones de donde están los 7000 euros sin justificar, responsabilidades ya!!
Bombo - 12/11/2013
Pues si faltan 7.000 euros sin justificar pronto empiezan. De todas formas, tienen espejos donde mirarse dentro de su propio partido
Juan Gómez - 12/11/2013
Por favor pedid explicaciones y sobretodo que las den, porque esta gente siempre se van de rositas. Los responsables son afiliados al Partido Popular seguro.
timoteo - 12/11/2013
Todos los q salen en la foto son de la Permanente del Consell de la Juventut, afiliados a Nuevas Generaciones del PP, los responsables de la inactividad del Consell y los que hacen "magia" con 7000 euros de nuestro bolsillo. Ale bonicos salid y dad la cara.
Miguelin - 13/11/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
José Tomás - 13/11/2013
Alguien tendría que preguntar a la alcadesa en su programa de radio que pasa con este tema.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal