Es parlarà de l’educació, de la dificultat del paper dels pares, i de què fer quan s’acaben els estudis
Preocupats, com tots vostès, per la formació per a la vida que reben els nostres xics i xiques, els convidem a una jornada de reflexió, el proper dia 28 de febrer, a les 19:00 hores, adreçada als pares i a les mares, on es parlarà de l’educació, de la dificultat del paper dels pares, i de què fer quan s’acaben els estudis.
Hem convidat tres estudiants del grau de Magisteri, que exposaran l’enfocament actual de la qüestió segons es desprèn de dues obres recentment publicades (El desconcert de l’educació, de Salvador Cardús, i Per què als nens no els agrada anar a l’escola?, de Daniel T. Willingham). Intervindrà també una doctora en Emprenedoria (llicenciada en ADE). A més, alumnes del centre ens oferiran algunes interpretacions musicals.
19:00 hores. Presentació a càrrec de la directora del centre.
A continuació: ‘Per què als xiquets no els agrada anar a l’escola’, a càrrec d’Inmaculada Micó; ‘La importància de la pràctica en els estudis’, a càrrec de Gemma Escrig; ‘L’espai educador de la família: canvis i reptes’, a càrrec de Núria Salt, i ‘I quan acabem els estudis...què fem?’, a càrrec de Mª Jesús Torreblanca.
Interpretacions musicals a càrrec dels alumnes: Quim Santos, 4t ESO; Selena Gutiérrez, 2n ESO; Sales Pina i Islam Carro, 2n ESO.
Professors organitzadors: Joan Pons Ballester i Michel Javaloyes Sanchís.
Dolors Martínez Pellicer
Directora de l’IES Núm.4
Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia
La escuela es una realidad que, como todas, ha ido canbiando a lo largo de los tiempos, que ha ido adaptándose a las necesidades de la sociedad de cada momento. El IES Tulell, con la presente propuesta imagino que intenta construir una IES basado en la colaboración y haciendo frente e integrando los esfuerzos de todos: Padres, profesores, alumnos, miembros de la localidad y personal no docente, dentro de una socierdad que hemos llamado compleja, globalizada y de organizaciones reticulares muy flexibles por imperativo de las nuevas tecnologías de la información.
Desde la humildad, os animo a reflexionar sobre los Programas de Desarrollo Escolar (Universidad de Yale), o de las Escuelas de éxito para todos ( John Hopkins...Ahora bien, el modelo más próximo de integración de todos en un "Proyecto común", es el que presenta el grupo catalán CREA: " COMUNIDADES DE APRENDIZAJE". Felicidades al IES Tulell por su iniciativa.
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Añadir un comentario