Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Notícies de la Ribera
Xerrada hui a l’Alcúdia “Disminuir la velocitat per a viure millor”

Se celebra a l’Alcúdia el IV Congrés d'Educació de l’Alcúdia


 

Xerrada informativa a l’Alcúdia

L’Alcúdia Ciutat 30 - “Disminuir la velocitat per a viure millor”

Hui dijous, 22 de setembre. Casa de la Cultura, a les 20:00 hores.

Amb la intervenció de Vicent Torres, redactor del Pla de Mobilitat de l’Alcúdia i expert en mobilitat urbana.

L’Ajuntament de l’Alcúdia té previst implantar en tot el nucli urbà la velocitat màxima de 30 km/h.

Amb aquest motiu se celebrarà aquesta interessant xerrada sobre mobilitat urbana.

 
Se celebra a l’Alcúdia el IV Congrés d'Educació de l’Alcúdia

Dijous, 22 de setembre. 16 h. Lliurament de documentació. 17 h. Acte d’inauguració. 17.30 h. 1a. ponència: Què hem de canviar i què mantenir a les escoles del segle XXI? - Ponent: Antoni Zabala Vidiella, Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació; director de la revista “Aula de Innovación Educativa”; assessor psicopedagògic de centres i administracions educatives.

Divendres, 23 de setembre.  16.30 h. 2a ponència: El paper del currículum en el procés cap a una educació més inclusiva. - Ponent: Gerardo Echeita Sarrionandia, Doctor en Psicologia; professor titular de la Universitat Autònoma de Madrid -. 18 h. Pausa – cafè. 18.30 h. 3a ponència: L’impacte de les TIC a l’educació. - Ponent: Jordi Adell, Doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació; professor del Departament d’Educació de la Universitat Jaume I de Castelló -.  22 h. Activitat Cultural, teatre: Reugenio. Companyia “Saben aquell que diu”. Gerard Jofra, fill del mític Eugenio, ens proposa un repàs al repertori del seu pare.

Dissabte 24, de setembre.  9:30 h. 4a. ponència: Eduquem o confundim? Els papers dels mitjans de comunicació en la tasca educativa. - Ponent: Aurora Campuzano, Llicenciada en Ciències de la Informació, periodista; realitza el programa "La Educación en RN5". 11 h. Pausa – cafè.  11:30 h.  5a. ponència: Fer ensenyament a un grup humà: didàctica de processos. - Ponent: José Ramón  Orcasitas, Doctor en Pedagogia; professor titular de la Universitat del País Basc/Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU) -.  13 h. Cloenda

Dissabte 22, d’octubre. 11 h.  6a. ponència: Per què als xiquets i xiquetes no els agrada llegir. - Ponent: Francesco Tonucci, Psicopedagog; escriptor i dibuixant.

 

 

             
.-000041                                                                             .-000042



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasL'Alcúdia

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal