Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 11 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El festival “Folkalzira” ens acosta les millors veus de la tradició valenciana

Organitzat per l'Associació Cultural Falla Pintor Andreu, es celebrarà el dissabte 17 de setembre


 

El pròxim 17 de setembre, la capital de la Ribera Alta acull per primera vegada la celebració del festival “Folkalzira”  en el qual gaudirem del variat patrimoni musical valencià: cants de batre, romanços, de taverna, cançons de bressol, músiques de ronda i de ball, cants d'estil i albaes...

Aquest festival organitzat per l'Associació Cultural Falla Pintor Andreu d'Alzira naix amb la intenció de reivindicar en ple segle XXI el valor artístic i cultural de la nostra tradició oral, sovint ignorada en les ràdios i televisions actuals.

La festa començarà a les 21:30 hores amb un sopar popular que sevirà la comissió al carrer Pintor Andreu i per al qual cal reservar lloc. El preu del sopar és de 6 euros i es pot fer la reserva bé al telèfon 687 77 27 97 o comprar els tíquets a la Perruqueria Rosa (carrer Santa Teresa número 5) o a la Carnisseria Pasqual, al carrer Barrio Santa Catalina 39.

Després d'haver assaborit els bons productes de la nostra terra, els cantadors i cantadores, arribats de diverses comarques valencianes, faran una mostra del seu ric repertori.  En aquesta primera edició, “Folkalzira” comptarà amb la presència de Teresa Segarra, de Paterna; Empar Sanchis, d'Aldaia; Lola Ledesma, d'Alzira; Toni Guzman, d'Énguera; Àlex Torres, de Vila-real; Eva Dénia, de Gandia; i Toni Navarro “Violí”, de Bocairent.

El festival també comptarà amb la participació dels grups Adesiara Fandanguers, d'Algemesí i de la Colla Brials d'Aldaia, que presentarà alguns dels nous temes del seu quart CD, que estan gravant a hores d'ara, dedicat a l'Horta.

Associació Cultural Falla Pintor Andreu
 

 

.-000112
.-000079

-000056

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal