Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de junio de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Actes i activitats de la Setmana per l'Estalvi, l'Eficiència i les Energies Renovables

Per a hui hi ha prevista una taula redona sobre els problemes de la CN de Cofrents i les raons per a tancar-la i alternatives existents


 

30 de maig al 5 de juny: Exposició sobre el Canvi Climàtic al pati de la Casa de Cultura d'Alzira. A les 18:00 hores del dilluns, 30-M, inauguració.

 

30 de maig al 5 de juny: Preguntes i comentaris al diari digital El Seis Doble per resoldre-les a la Taula Rodona. Consulteu i participeu en l’entrevista digital en este enllaç.

 

Divendres 3-J, a les 19:00 hores, en la Plaça del Carbó d'Alzira, on està l'Assemblea de Ciutadans: Taula Redona amb Carles Arnal, biòleg i membre històric d'Acció Ecologista, que explicarà els problemes de la CN de Cofrents i les raons per a tancar-la, i Toni Montesinos, responsable de Medi Ambient i Salut Laboral de CCOO, que parlarà sobre les alternatives existents: estalvi, eficiència i renovables (incidint en el major nombre de llocs de treball que creen). Després farem un col·loqui amb els assistents.

 

Dissabte 4-J, a les 18:30 hores, en la Plaça del Carbó, taller per mesurar l'energia solar, discussió sobre les seues possibilitats per autoabastir-nos d'electricitat (podeu dur un rebut elèctric per vore el vostre consum) i visita a instal·lació solar dins el municipi, amb Pedro Domínguez, educador i químic especialitzat en Sanitat Ambiental.

 

Diumenge 5-J, Dia Mundial del Medi Ambient, ciclo-ruta Alzira-Antella, amb visita opcional a minicentral hidràulica. Eixim de la Plaça del Carbó a les 9:30, ja esmorçats; anirem per camins rurals quasi tot l'itinerari i seran 23+23 km. Casc recomanable, cadascú responsable d'ell mateix i els menors han de vindre acompanyats per algun major.

Coordinadora Antinuclear de la Ribera


 
 
               
             .-000070                                                                .-000019
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal