Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘El Partit Socialista ha sigut sempre el partit del present, del passat i del futur d'Alzira’

Opinió: Fernando Pascual, expresident de l'Agrupació Socialista d'Alzira



._000905

Com a expresident de l'Agrupació Socialista d'Alzira, vull fer una crida a tots els ciutadans del nostre municipi perquè en les pròximes eleccions municipals i autonomiques del 28 de maig, voten al Partit Socialista, encapçalat per Gemma Alos, en el ajuntament de Alzira i al President Ximo Puig, en les autonomiques. 
A Alzira, el PSOE ha sigut el partit que ha treballat i continuarà treballant pel benestar de tots els ciutadans, sense importar la seua condició social o econòmica.
El Partit Socialista ha sigut sempre el partit del present, del passat i del futur d'Alzira. Ha sigut el partit que al llarg dels anys de govern ha construït la nostra ciutat, ha implementat polítiques que han millorat la qualitat de vida dels ciutadans, en tots els àmbits: des de l'educació i la sanitat fins a l'ocupació i el desenvolupament econòmic. 
A més, ha sigut el partit que ha liderat la defensa dels drets de les polítiques socials que han permés que les persones més vulnerables del nostre municipi tinguen accés als recursos necessaris per a una vida digna.
És important no oblidar que el PSOE ha sigut el partit que més anys ha governat en el nostre municipi. I això no és casualitat. La confiança que els ciutadans han depositat en nosaltres s'ha guanyat gràcies a la nostra trajectòria i al treball de tots sense exclusió i al nostre compromís amb el benestar de tots els ciutadans.
Per tot això, vull demanar a tots els ciutadans d'Alzira que en les pròximes eleccions municipals voten al Partit Socialista. 
Votar a Gemma Alos, i votar Ximo Puig, és votar al PSOE, és votar per un projecte seriós i compromés amb el futur del nostre municipi. És votar per una opció política que defensa els drets dels ciutadans i que treballa perquè Alzira i el país valencia, continue sent un lloc on es puga viure amb dignitat.
 
 
 

._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal