Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Club Trencaones d’Alzira ha de complir amb l'ordenança municipal i abonar el deute que té amb l’Ajuntament

Ascendeix a 69.000 euros



._000759
El departament d'Esports de l'Ajuntament d'Alzira, desitja informar l'opinió pública que el Club Trencaones ha de complir amb l'ordenança municipal que regula l'ús del preu públic de la piscina coberta, i pagar igual que tots els usuaris de la piscina.

 

Fernando Pascual, regidor d'Esports, manifesta que l'Ajuntament ha mantingut una postura ferma quant al compliment de les normatives locals que regeixen l'ús de les instal·lacio de la piscina municipal coberta. L'ordenança municipal del preu public estableix clarament els drets i responsabilitats dels usuaris de la piscina coberta, i és deure de l'Ajuntament garantir que es complisquen.

 

“En l'actualitat el deute del club Trencaones, amb l'ajuntament, ascendeix a més de 69.000 euros. Des del Departament d'Esports s'insta el dialec, l'esport de la natació no pot veure's minvat per un mal enteniment dels dirigents del Club de Natació, en al interpretacio de la ordenanza municipal. La defensa dels interessos de tots els ciutadans és una obligació que ningú pot evitar”.

 

El Club ha intentat eludir el pagament mitjançant l’inici d’acciones legals penals artificials contra el tècnic del departament d'esports, l'Alcalde i el regidor d'Esports, y han sigut arxivades en dues ocasiones per resolucions judicials. Les dues resolucions  judicials desestimen la querella presentada pel Club Trencaones i recolzen, si cap encara més, la postura de l'Ajuntament d'Alzira. 

 

L'Ajuntament d'Alzira reafirma el seu compromís amb la transparència i el compliment de la normativa local en benefici de tots els ciutadans. Així mateix, convida al Club Trencaones i als seus socis a acatar les decisions judicials i col·laborar en la correcta aplicació de l'ordenança municipal en l'ús de la piscina coberta.

 

En vista de la situació actual, l'Ajuntament d'Alzira, reconeix la importància d'establir vies de diàleg per al benefici dels esportistes de la natació. El Club Trencaones és un dels més destacats de la nostra Comunitat Valenciana i, per tant, és fonamental deixar de costat les opinions que estan al marge de l'esport i buscar acords legals en relació al pagament del deute.

 

Des de l'àrea d'Esports, reconeixem la rellevància del Club Trencaones i valorem la seua contribució al desenvolupament de la natació en la nostra localitat. Per tant, entenem la importància de trobar solucions viables que permeten conciliar els interessos del club i el compliment de les obligacions establides en l'ordenança municipal.

 

En aquest sentit considerem necessari entaular un diàleg constructiu. És el nostre desig arribar a acords legals que beneficien tant als esportistes com a la ciutadania en general. La resolució del deute pendent és un aspecte crucial per a garantir l'estabilitat i el desenvolupament continu de les activitats esportives.

 

Des del departament d'Esports, ens comprometem a escoltar i considerar les propostes que presente el Club Trencaones. Junts, podem trobar solucions que permeten superar aquesta situació i enfortir el vincle entre el club i l'ajuntament.

 

Pascual, responsable polític de l'àrea de l'esport local, considera que és una responsabilitat de totes dues parts actuar amb responsabilitat i bona voluntat, prioritzant el benestar dels esportistes. “Estem convençuts que, a través del diàleg, podrem trobar una solució que beneficie a tots”.
Regidoria d’Esports
 
 
._000900
._000472 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

JUSTICIA - 23/05/2023
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Veí - 24/05/2023
També cobreu al Alzira per utilitzar el Venècia? Al NB Alzira per el Pérez Puig? A la Rabosa per el JM Aspar? Al Club haterofilia, al fútbol sala...? Si cobreu a tots estos, els de Trencaones també, si no els cobreu, no te cap sentit que als de natació sí.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal