Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
lunes, 22 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 S'ha incoat un expedient a l'empresa que manté el servei del clavegueram d’Alzira

Amb una sanció de 60.000 euros


 
._000848
La Regidoria de Serveis Urbans, informa que, després de reiterats requeriments i avaluacions exhaustives per part desl tècnic municipals, s'ha iniciat un expedient que podria conduir a la rescissió del contracte amb l'empresa Aigües de València. 
 

 

Aquesta decisió s'ha pres a causa de l'incompliment de les seues obligacions contractuals, la qual cosa ha generat greus deficiències en la prestació dels serveis relacionats amb manteniment de la xarxa del clavegueram a la ciutat.

 

Segons Fernando Pascual. Responsable de l'àrea de Serveis Urbans, l'empresa Aigües de València, com a titular del contracte, està obligada a proporcionar serveis de qualitat i a complir amb totes les disposicions i normatives vigents en relació amb el sanejament de la xarxa d'aigues residuals.

 

No obstant això, s'ha constatat que l'empresa ha incomplit de manera reiterada les seues obligacions, la qual cosa ha generat serioses conseqüències per als ciutadans d'Alzira. Entre els incompliments detectats es troben les deficiències en el manteniment de les infraestructures d'embornals i pous.

 

Des del departament de Serveis Urbans, ens hem s'ha vist en l'obligació d'iniciar aquest expedient amb l'objectiu de salvaguardar els drets i interessos dels ciutadans. Es responsabilitat de l'administració municipal assegurar que es complisquen els termes del contracte.

 

Durant el procés de l'expedient, es durà a terme una avaluació minuciosa dels incompliments i es donarà oportunitat a l'empresa per a presentar la seua defensa. Posteriorment, es prendrà una decisió fonamentada sobre la rescissió del contracte, en cas que es determine que els incompliments són substancials i persistents.

 

L'Ajuntament d'Alzira reitera el seu compromís amb la qualitat dels serveis que afecten directament els ciutadans i treballarà incansablement per a garantir que es complisquen les obligacions contractuals i es brinde un servei òptim en relació amb el manteniment de la xarxa del clavegueram de la nostra ciutat.
Regidoria de Serveis Urbans

 
._000900 
.-000452
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal