Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 22 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Torna als centres educatius d'Alzira ‘Activa't amb l’esport’ amb més de 4.900 alumnes inscrits

Les activitats incloses dins de les hores lectives constaran de les següents propostes: pilota valenciana, handbol, futbol sala, futbol, bàsquet, karate, rugbi i halterofília


._000766

._000591

Més de 4.900 alumnes de primària dels col·legis Vall de la Casella; Gloria Fuertes; Tirant lo Blanch; Ausiàs March; Pintor Teodoro Andreu; Sants Patrons, Blasco Ibáñez; García Lorca; Lluís Vives; Santa Maria d’Aigües Vives, la Purísima i l’Alborxí, s’han inscrit en el programa «Activa’t amb l’esport», una iniciativa sorgida ja fa dos anys i que persegueix la promoció en la pràctica activa de l’esport per tal de combatre el sedentarisme.

 

Des de la regidoria e d’Esport, considerem que el programa "Activa't amb l'Esport" té com a objectiu fomentar l'activitat física i l'esport entre els estudiants de la nostra localitat, promovent hàbits saludables i el desenvolupament integral dels joves. Les activitats es prolongaran fins al 2 de juny i consistiran en sessions que se realitzaran en els propis centres educatius. 

 

Les activitats estaran incloses dins de les hores lectives dels escolars i constaran de les següents propostes esportives: pilota valenciana, handbol, futbol sala, futbol, bàsquet, karate, rugbi i halterofília.

 

Fernando Pascual, regidor d’Esports, agraeix la magnífica acollida d’esta iniciativa per part dels centres educatius, ja que facilita a l’alumnat de la ciutat l’aprenentatge de noves disciplines esportives amb les quals familiaritzar-los i, per què no, propiciar, en un futur, la pràctica habitual de qualsevol de les propostes esportives que es poden realitzar en les instal·lacions esportives de la ciutat d’Alzira.

 

A més de la pràctica esportiva, el programa també busca inculcar valors com el treball en equip, la disciplina, el respecte i la superació personal. Els participants tindran l'oportunitat de rebre formació per part de professionals de l'esport i de participar en competicions locals.
Regidoria d’Esports
 
 


._000634

._000556

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal