Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 La borrasca actual pot acabar amb tempesta i pedra el 28 de maig
Opinió

Com diriem en l’argot dels radioaficionats ‘Cambio i corto’, la cosa igual encara ens dona per a més vist que estem a huit dies per a la finalització de la campanya


._000905

Els partits polítics d’Alzira estan en plena campanya electoral, molt allunyada d’ aquelles campanyes mediàtiques d’abans, ara es limiten a visitar barriades, que no són freqüentades la resta del anys per la majoria d’ells, però que es converteixen en un objectiu clau per aconseguir un grapaet de vots.

 

Els debats radiofònics s’han convertit en un pati d’escolars on les acusacions, els reprotxes i el creure's millor que la resta està a l’ordre del dia i així, classe política, no anem gens bé,però gens bé.

 

El recurrent mercat de dimecres no falla mai, els dos dimecres de campanya podem trobar-nos a tots els aspirants a l’alcaldia repartint propaganda electoral: bolígrafs, globus, caramels, etc…
El problema en este tipus de iniciativa és que la majoria de persones que solen anar al mercat són persones més bé majors que tenen molt idealiçat el seu vot, ara, una altra qüestió és que si com a ciutadans amb decisió i poder de vot poden arreplegar alguna cosa millor que millor, si és donat tot té una justificació, després a l’hora de depositar el vot ningú valorarà allò que va arreplegar aquell dimecres que el van abordar quasi a traició per demanar el seu recolzament a les urnes.

 

El més interessant estos dies és que tots es creuen guanyadors. Alguns juguen net, altres trauen ardits prou cuestionables com és el cas del PSPV-PSOE que utilitzen el nom de persones per a sol·licitar el vot adduint que  com tal persona ja no forma part del projecte pot confiar totalment en la proposta que presenten.

 

Davant esta manera d’actuar cal preguntar-se,  per què el que estan ara al front de la formació política es consideren millors que els que ja no hi estan? Qui els dona el poder per creuers superiors, invatibles, amb el poder de la veritat i la raó necessaris per a moralment sentir-se satisfets de liderar un projecte que està baix unes sigles polítiques consolidades, però que atrauen més o menys depenent de qui o quins les represente? 

 

En el PP han tingut fins temporal en plena campanya davant la dimissió com a president del destronat José Andrés Hernández que sembla que en estes eleccions es desenten del que ha sigut el seu partit de sempre per arropar, mimar i posicionar-se en el camí d’un ex company Enrique Montalvá que per despit lidera una llista electoral baix les sigles d’UCIN.

 

Així que en el PP se les estan tragant com poden mentre es tiren els trastos, s’aclareixen entre ells i són sabedors que part dels seus vots se’ls  escapen a UCIN simplement perquè en les seues files hi ha diversos ex militants populars.

 

Compromís fa una campanya al seu aire jugant amb l’avantatge de disposar de l’alcaldia i d’intentar vendre que els malentesos interns entre ells no tenen perquè arrabassar-los el poder que els va donar les urnes ara fa quatre anys.

 

Vox continuen com el del PP a la grenya en els d’UCIN pel matix motiu. Alguns ex militants de la formació ara integren este projecte que pretén dispersar el vot de la dreta.

 

Unides Podem intenta obrir-se un pas en la recta final per a obtindre representació municipal amb la il·lusió de accedir al consistori d’una vegada, ja que en anteriors comicis van quedar fora d’eixa opció al no obtindre el beneplàcit ciutadà a les urnes.

 

I per últim Ciudadanos que es creuen van a ser clau per a la formació del nou govern, però la realitat deu superar la ficció. Unes sigles en reculada i desagafe social eclipsen qualsevol projecte, idea, persona, alternativa, iniciativa.. 

 

Com diriem en l’argot dels radioaficionats ‘Corto i cambio’, la cosa igual encara ens dona per a més vist que estem a huit dies per a la finalització de la campanya.
La Solidària
 
 
Nota: el autor/a de este correo ha preferido ocultar públicamente su identidad. Como sí se ha identificado ante nuestra redacción y el texto guarda las formas y corrección requeridas, lo publicamos y respetamos su libertad de expresión. 

._000905

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

salvador - 18/05/2023
Excelente fotografía de la realidad de la vida de los partidos políticos - 7 - de Alzira hecha por "La Solidària".
El PP, a través de Elena, quita a José Andrés - 8 años de trabajo continuado en el Ayuntamiento - y pone al Sr. Palacios - hombre desaparecido del combate político en los últimos 8 años -. Nadie - Elena - ha contado con el criterio de las personas del PP de Alzira e impone a su candidato. Elena ha jugado al ¡¡Todo vale!. Además, resulta triste, el papelón y el silencio acomodado de los concejales que repiten. ¿Nadie quería a José Andrés? ¿Nadie en los 8 años anteriores detectó que José Andrés no era el candidato ideal del PP?. ¿Los PPconcejales - posible acomodación política - aceptan el designio de la PPElena sin rechistar? ¿Qué van a ofrecer estas personas a la ciudadanía de Alzira? ¿Antes de votar alguna propuesta, llamarán por telf. a la Sra. Bastidas para buscar su consentimiento?. ¡¡Triste, realidad la del Sr. Palacios y la de los concejales del PP!!
Yo lo tengo claro. En la papeleta del PP, por deferencia al trabajo de 8 años de José Andrés, escribiré su nombre. ¡¡Yo, por decencia, voto a José Andrés!!. El resto de votantes pueden hacer lo que quieran. ¿Perder el voto?. ¡¡Dignidad!!; no hay que perder la dignidad y el respeto a las personas.
PP, por sus maneras poco democráticas, NO GRACIAS!!.

Otro día, hablaremos del resto de partidos - el caso de VOX - es muy similar al del PP.
carlitus - 18/05/2023
Yo lo tengo claro, UCIN o Podemos. Ya estoy cansado de los mismos de siempre. Estoy cansado del gobierno actual pero la oposición ha hecho más que méritos para no poder confiar en ellos así que solo me quedan dos partidos que ahora no tienen representación, ucin o podemos. Y como reflexión personal creo que a estos dos partidos les va a ir muy bien por que ya estamos cansados de guerrillas internas y falsas promesas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal