Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Una inversió de més de 19 milions d'euros del programa Edificant permetrà millorar les instal·lacions educatives a Alzira

L'IES Rei En Jaume rebrà més de 13 milions d'euros i l'IES Josep Maria Parra uns 6 milions d'euros en successius anys



.-000367
La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana ha delegat a l'ajuntament d'Alzira l'inici de l'expedient per a una inversió de més de 19 milions d'euros en el programa Edificant per a millorar les instal·lacions de l'Institut Rei En Jaume, amb més de 13 milions d'euros i l'Institut Jose María Parra a Alzira, amb més de 6 milions d'euros en diversos anys.
 

 

El regidor de serveis Urbans, Fernando Pascual, informa que el programa Edificant té com a objectiu finançar la construcció i millora d'instal·lacions educatives en tota la Comunitat Valenciana i està sent impulsat per la Generalitat Valenciana amb la finalitat de millorar la qualitat de l'educació a la regió.

 

La inversió en l'Institut Rei En Jaume permetrà la construcció de noves aules i la, mentre que en el l'Institut Jose María Parra es duran a terme obres d'ampliació i reforma per a millorar les condicions d'ensenyament.

 

Pascual, ha destacat la importància d'aquesta inversió en el programa Edificant, ja que permetrà millorar la qualitat de l'educació a Alzira i garantir que els estudiants tinguen accés a instal·lacions modernes i ben equipades.

 

La inversió en l'Institut Rei En Jaume i el l'Institut Jose María Parra és una mostra més del compromís de la Generalitat Valenciana amb l'educació pública i amb la millora de les condicions d'ensenyament a la regió. Amb aquestes inversions, s'espera que els estudiants puguen gaudir d'instal·lacions modernes i ben equipades que els permeten aconseguir el seu màxim potencial educatiu.

 

Fernando Pascual responsable de l'àrea d'Obres Públiques, membre del govern progressista d'Alzira, manifesta que sent orgullós d'haver contribuït a la inversió del programa Edificant en l'Institut Rei  Jaime i el l'Institut Jose María Parra.

 

No obstant això, és important tindre en compte que aquest tipus de decisions i accions són el resultat del treball conjunt de tot l'equip de govern, així com del suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Comunitat Valenciana.

 

En qualsevol cas, la inversió del programa Edificant a Alzira és una excel·lent notícia per a la ciutat i per a l'educació pública, i és important reconéixer i secundar totes les iniciatives que contribueixen a millorar la qualitat de l'ensenyament i les instal·lacions educatives al nostre país.
Regidoria de Serveis Urbans
 


._000807


._000853 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal