Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Una inversió de 15 milions d'euros acabarà amb la inundabilitat al barri de les Basses

La delegada del Govern Pilar Bernabé i la candidata del PSOE a l’alcaldia Gemma Alós s’han reunit amb els veïns de la zona per explicar les obres



.-000367

._000780
La portaveu socialista i candidata a l’alcaldia d’Alzira, Gemma Alós, ha rebut a la delegada del Govern, Pilar Bernabé, per a reunir-se amb els veïns i veïnes dels barris Les Bases, Sants Patrons i Sant Judes i escoltar les seues inquietuds i la seua preocupació pels problemes d’inundabilitat de la zona.
 
La delegada del Govern d’Espanya els ha explicat als veïns i veïnes les dues actuacions integrals amb una inversió de 15.000.000 i que posarà fi a la reivindicació d’esta zona de la ciutat. També han participat els tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.
 
Estes millores es divideixen en dues actuacions, la primera es centra principalment en el barranc de la Casella, principalment a la zona del pont de Xàtiva. La segona intervenció millorarà la confluència dels barrancs de la Casella i Barxeta.
 
La candidata a l’alcaldia i portaveu socialista, Gemma Alós, ha manifestat que: “El PSOE d’Alzira compleix la seua paraula amb els veïns i veïnes i per això ens ha visitat la delegada del Govern, Pilar Bernabé, per a explicar de primera mà com es posarà fi als problemes d’inundabilitat del barri” La secretària general ha afegit: “Hem d’agrair als nostres companys socialistes, tant al Govern d’Espanya com a la Generalitat el seu compromís amb la nostra ciutat amb la inversió de 15.000.000 d’euros que aniran destinats íntegrament a millorar la vida dels alzirenys i alzirenyes, especialment als del barri de les Basses. Els socialistes complim la paraula i donem resposta a les reivindicacions de la ciutadania”.
 
PSPV-PSOE Alzira
 
 
 

.-000331

._000807
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 27/04/2023
¿ Y cuando se acabara con la inundabilidád de la NUEVA ALZIRA ?, creada por un " MANIFASER", por negligencias, y obras mal hechas en la rotonda de la gasolinera en la carretera de Tavernes, ¿ o tenemos que seguir tragándonos el agua que nos ha traído " EL TRASVASAOR ", donde antes no la había ?. Lo que si que se seguro, es que cuando se inunde esta zona, no tendrá lo que tiene que tener para pasearse por ella, seguro que aquí no viene ha hacerse fotos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal