Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira ha instal·lat en la plaça Major un servei de recàrrega per a telèfons mòbils

Funciona amb energia solar i compta amb 8 punts de recàrrega per USB i un punt sense fil


._000647

._000885
 
 
 
 
 
Des de la regidoria de Serveis Urbans, juntament amb la regidoria de joventut, aprofitant una subvenció de la Diputació de València, han fet possible la instal·lació de un carregador de mòbils panell solar per a ús en exteriors perquè consideren que és la solució perfecta per als qui necessiten carregar els seus dispositius mentre estan en moviment.
El regidor Fernando Pascual, responsable de l'àrea de Serveis Urbans, considera que aquest carregador de mòbils amb panell solar no sols és una solució pràctica per a la càrrega de dispositius mòbils en exteriors, sinó que també ajuda a reduir la petjada de carboni en utilitzar una font d'energia renovable i sostenible.
 
El lloc triat per a la ubicació d'aquest nou dispositiu ha sigut la plaça major, en un lloc on este dispositiu compta una bateria d'alta capacitat que es carrega mitjançant un panell solar integrat. La bateria del carregador pot emmagatzemar suficient energia per a carregar múltiples dispositius mòbils, incloent-hi telèfons intel·ligents, tauletes, camares i altres dispositius USB.
 
"Este carregador és ideal per a aquells que gaudeixen d'activitats a l'aire lliure, ja que els permet carregar els seus dispositius sense necessitat d'una font d'energia externa". "Estem molt contens de presentar el nou carregador de mòbils amb panell solar", va dir Pascual
 
El carregador de mòbils amb panell solar ja està en funcionament des de hui compta amb huit preses de càrrega, amb connexió i una sense fil. A més, està equipat amb característiques de seguretat avançades, com a protecció contra curtcircuits, sobrecalfament i sobrecàrrega.
Ajuntament d’Alzira
 
.-000452

._000904

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 24/04/2023
En tindre la plaça neta i en condicions, suficient.
Barraques - 24/04/2023
En breve estará averiado o fuera de servicio. Limpieza y seguridad ciudadana poca, pero cargadores este es el primero, muchos. Ale a gastar y a ponerse medallas. Si sale mal esta iniciativa, Pascual le echará la culpa a otr@s, como siempre, y si sale bien medallita al canto.
alziro - 30/04/2023
Ya claro, pones ahí a cargar el móvil y tienes dos opciones: o te quedas esperando un buen rato a que cargue o te vas a dar una vuelta y cuando vuelves ya no hay móvil. Si es que son unos visionarios.
El duende de las casetas - 30/04/2023
Postureo y propaganda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal