Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja està prevista la instal·lació definitiva de la passarel·la que connectarà les dos bandes del Camí Natural de l’Antic Trenet Carcaixent- Alzira- Dènia

La CV-50 es tallarà al trànsit la nit del 23 al 24 de març des de la confluència de la CV-50 amb la CV-507 fins a La Barraca d’Aigües Vives


 ._000905
El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, acompanyat del gerent de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Sergi Machí, i del tècnic de la mateixa entitat, David Clemente, han presentat en roda de premsa les obres que es realitzaran a la CV-50 amb motiu de la instal·lació de la passarel·la que connectarà les dos bandes de la via verda.
 
Pep Carreres, regidor de Medi Ambient, ha explicat que el tall de la carretera es produirà des de les 22 hores del dijous, 23 de març, fins a les 7 hores del divendres, 24 de març. El trànsit de vehicles pesants i vehicles particulars haurà d’anar per Favara. Ha agraït el treball dels tècnics de la Mancomunitat amb els de Conselleria i l’empresa que farà la instal·lació per tal de reduir els terminis, ja que inicialment es preveia un tall de 3 dies i s’ha aconseguit que els treballs es facen en una nit.
 
Carreres també ha dit que: “Enguany es culminarà el tram Alzira- Carcaixent Tavernes amb l’obra de la redona de la CV-50 de l’encreuament amb el British School i l’Hospital de La Barraca. Així mateix, en uns dies tindrem el disseny de la connexió del carril bici d’AMCOR amb el pont de l’Estret que és l’eixida d’Alzira cap a la mar amb mobilitat sostenible”.
 
David Clemente, tècnic de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha detallat qüestions tècniques: “El que es col·locarà és el tram central de la passarel·la, que és metàl·lica i té una mida de 16 metres. El tram que es tallarà és des del barranc de l’Estret, és a dir, on està la confluència de la CV-50 amb la CV-507 fins a La Barraca d’Aigües Vives. Hi han hagut reunions amb la policia i la Guàrdia Civil per tal de fer un reforç dels senyals que també es posaran i també s’ha informat La Galiana Ressort, a Vithas i al British School del tall.” Per últim, ha dit que “si tot va bé es procurarà finalitzar els treballs abans de l’horari previst”.
 
Sergi Machi, gerent de la Mancomunitat de la Ribera Alta, ha remarcat que “és un dia molt important per a nosaltres perquè este anunci és un punt i seguit de l’encàrrec que en el seu moment ens va fer l’Ajuntament d’Alzira. Cal tindre en compte que s’han invertit 3,2 milions d’euros en este projecte dels quals 2 són de l’Estat, més de 600.000 € els ha invertit l’Ajuntament d’Alzira i la resta ha vingut amb les aportacions de l’Ajuntament de La Barraca, l’Ajuntament de Carcaixent, la Diputació de València i la mateixa Mancomunitat. A finals d’abril estarà totalment acabat el projecte que té un total de 29 kilòmetres”.
Ajuntament d'Alzira

._000905 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 21/03/2023
Qué pinta Carreres en esta foto si Alzira no tiene conexión a la Via Verda.
Indisnado - 21/03/2023
Enhorabuena por el proyecto de carriles bici.
Tanto el que va a Algemesí por la cruz cubierta, como el que va por la guitarra, como este carril que con seguridad permite a las familias ir en bicicleta, nada menos que hasta Tavernes de momento es una maravillosa realidad.
Cuando se hace algo bien por parte de un partido lo mínimo es reconocerlo.
Gracias por estas obras.
Jomateix - 21/03/2023
Supose que degut a que la Barraca pertany majoritàriament a Alzira.
Gallumbo Verde - 21/03/2023
Viejo, en el propio texto tienes la explicación y tu conexión.
viejo - 21/03/2023
Siento desilusionarte Gallumbo, pero el concejal está vendiendo un burrito y la burra aún no está preñada.

El tramo Amcor-Pont del Estret, solo es "bufa" electoral, no existe un estudio, ni un trazado, ni un proyecto, solo existe palabrería y propaganda barata. Pero a esta tropa les encantan las fotos y apuntarse tantos, aunque no sean suyos.
¡Ufff vaya tropa!
Xe que bo - 22/03/2023
Jomateix des de Vilella alta fins l'altura del portitxol es terme d'Alzira, o siga que el viejo es el mes burro parit o sense
viejo - 22/03/2023
¿Existe algún tramo que conecte Alzira con la Via Verda?¿Existe algún proyecto en marcha que conecte Alzira con la Via Verda?
También los aviones sobrevuelan el término de Alzira y Pascual no va a inaugurar las terminales, ¿O si?
A veces basta con tirarles un hueso a los perros para que meneen el rabo y te laman la mano..
Saludos
viejo - 22/03/2023
El AVE, el Euromed, el Talgo, todos pasan por el término de Alzira pero no paran en Alzira . Tampoco va Diego ha hacerse una foto cuando cambian un tramo.
viejo - 22/03/2023
Y encima le cambian el nombre al trenet Carcaixent-Denia. Siento vergüenza ajena al ver tanto papanatismo pueblerino.
Saludos
Inma - 22/03/2023
¿El AVE pasa por Alzira? y ¿va Diego "ha" hacerse una foto...?
viejo - 22/03/2023
El "camino" del AVE por Alzira ya está hecho, y al igual que la Via Verde, sin terminar.
En cuanto a la hache que me sobra (h),. te la mando encapsulada para que te la metas donde quieras de forma suave y sin dolor.
Saludos
Inma - 23/03/2023
Viejo eres un grosero y un maleducado, tanta cultura para tan poco conocimiento y no saber ni tener modales ni educación!!!
Cualquier analfabeto tiene mucha más educación que la gente culta como el viejo y otros parecidos a él que comentan por aquí.
viejo - 23/03/2023
¿Cuándo ha dolido más la (h), al entrar o al salir?
Como dicen en mi pueblo : " Qui no vullga pols que no vaja a l'era".
Saludos.
Inma - 23/03/2023
Grosero y maleducado no puedes serlo más!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal