Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Policia Local d’Alzira es trasllada al nou edifici municipal ubicat en Pare Pompili

La construcció de l’edifici es va iniciar al 2017 i ha anat construint-se per fases


 
._000581
._000893
Des de hui dilluns la Policia Local d’Alzira es troba ubicada al nou edifici municipal en Avinguda Pare Pompili, 15.  
 
La nova central de policia és el primer edifici de la futura àrea d’emergències projectada al barri de l’Alquerieta on també està previst instal•lar l’heliport i el nou parc de bombers.

 

La construcció de l’edifici es va iniciar al 2017 i ha anat construint-se per fases fins a principi d’este any, quan es s’ha tancat l’última fase i a hores d’ara estan completament instal•lats tots els serveis. 

 

Es tracta d’un edifici sostenible, que aprofita la llum natural i utilitza sistemes naturals de ventilació, reduint així  l'impacte mediambiental. La nova central de la policia està ubicada en una zona alta de la població, pròxima a l’hospital de la Ribera i de fàcil accessibilitat. Precisament, este ha sigut l’objectiu primordial del govern municipal, ubicar-lo en una zona segura i protegida de les possibles inundacions que permeta una resposta més ràpida i eficient en moments d’emergències. 

 

La regidora de seguretat, Sara Garés, ha mostrat la seua satisfacció per poder donar el servei des del nou edifici “Una central molt necessària, que s’ha demorat més del que esperàvem per tal d’adaptar-la a les exigències legals. Acabem la legislatura amb este important projecte que donarà un bon servei a tot el poble, amb unes instal·lacions adequades tant per als agents com per a la ciutadania”

 

D’altra banda, la nova ubicació és més accessible per a tot el veïnat i segons explica la regidora, fins i tot es comptarà amb un servei de Claudia, Punt Automàtic de tramitació, que facilitarà les gestions municipals. La central policia oferirà tots els serveis que donava fins ara al retén al costat de l’Ajuntament tot i que en un espai més gran i millor equipat. 
 
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal