Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
lunes, 6 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’any 2022 ha destacat considerablement per l’augment de la pràctica esportiva entre la societat alzirenya

La piscina municipal coberta és la més utilitzada amb un total de 112.183 esportistes 


 

._000903

.-000130

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha presentat la memòria del departament d’esports de l’any 2022, on es destaca considerablement l’augment de la pràctica esportiva entre la societat alzirenya. També l’ús de les instal·lacions i la seua millora.

 

Entre les dades destacades pel departament d’Esports està el total d’usuaris de les instal·lacions esportives municipals, concretament la piscina municipal coberta és la més utilitzada amb un total de 112.183 esportistes al llarg de l’any 2022. 

 

Pel que fa a la gestió d’activitats el departament ha treballat en diferents programes per fomentar l’activitat física. Cal destacar el programa de foment de l’esport escolar destinat a xiquetes i xiquets en l’etapa de primària on han participat 5.000 alumnes d’activitats com el bàsquet, el handbol i handbol inclusiu, la pilota valenciana, halterofília, futbol sala, futbol, escacs, gimnàstica rítmica, patinatge, karate i rugby. Altre dels programes ha estat “En plena forma”, destinat a les persones grans i totalment gratuït amb una participació de 6.385 persones durant tot el 2022. 

 

L’associació Marisa Gómez també ha realitzat la seua activitat física amb la participació de 6.772 dones. Al programa “Alzira Camina” el departament d’esports ha participant facilitant l’accés al poliesportiu de Tulell i amb una sessió dirigida mensual de Zumba.

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que "Des d’este govern progressista hem impulsat l’activitat física i l’esport intentant facilitar en la mesura del possible cadascuna de les peticions dels clubs i esportistes alzirenys". 

 

Esta memòria que hem presentat mostra la bona llavor realitzada des del departament on s’ha potenciat la pràctica esportiva, s’han millorat les instal·lacions municipals, s’ha ampliat l’horari de cadascun dels recintes esportius, inclòs els caps de setmana. 

 

Des de la regidoria d’Esports hem apostat per l’esport i ens hem treballat de valent per estar a l’alçada del que la nostra ciutat es mereix. Alzira té un gran teixit esportiu i l’Ajuntament sempre ha estat al costat dels i les esportistes” L’edil també ha manifestat que “Encara que és cert que hi ha temes que no hem pogut solucionar ni donar una major rapidesa per tal de millorar el dia a dia dels esportistes, la voluntat d’esta regidoria sempre ha estat el oferir tot el que estava al nostre abast per poder donar un servici al mon de l’esport alzireny”.
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal