Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Regidora d’Esports trasllada a la Federació d’Halterofília la pertinent reclamació davant els desperfectes ocasionats en la pista del Palau d’Esports

Hui s’ha mantingut una reunió de treball amb el Club de Futbol Sala


 
._000884
.-000452
Alzira ha celebrat este passat cap de setmana una competició d’halterofília en honor a Julián Perea, el precursor d’aquest esport a la nostra ciutat.
Ahir de matí es va descobrir que la prova hi havia causat alguns desperfectes al parquet del Palau d’Esports produïts per les peces d’alçada utilitzades pels esportistes al llarg de la competició.
 
El regidor d’Esports a manifestat que immediatament es van detectar els desperfectes s’iniciaren les tasques per tal de solucionar el problema i deixar en perfectes condicions d’ús la pista del Palau.
 
“Hem procedit a realitzar la pertinent reclamació a la Federació Espanyola d’Halterofília perquè assumisca les despeses que comportarà les reparacions a través de la seua assegurança”, ha assenyalat el regidor.
 
El recinte esportiu va estar tancat ahir, igual que en la jornada de hui, perquè continuen les tasques de reparació per a poder obrir el Palau en la jornada de demà, tal i conforme s’ha consensuat en una reunió de treball que han dut a terme els tècnics del departament d'Esports junt al president i l’entrenador del Club Futbol Sala Alzira que s’han vist perjudicats pels desperfectes no podent utilitzar la pista per als seus entrenaments.
 
“També hem fet sabedora dels desperfectes a la presidenta del Club d’Halterofília de la ciutat d’Alzira, Mónica Carrió, tenint clar que davant esta adversitat no podem entelar l’èxit dels atletes locals que han aconseguit el tercer lloc en la classificació d’este campionat d’Espanya; al marge de este resultat ara cal agafar el compromís de donar normalitat tant a les sessions d’entrenament com als partits que hi haja que disputar en la pista del Palau d’Esports de manera imminent”, segons el regidor.
 
Pascual ha reconegut que encara no se sap a quina quantitat ascendirà la reparació, però assegura que no serà poc, ja que les reparacions d’este tipus de parquet són costoses. No obstant el consens i l’enteniment han d’estar per damunt de tot i per això s’agraeix la predisposició mostrada pel secretari de la Federació d’Halterofília quan se li ha traslladat  la nostra preocupació per l’estat en que a quedat la pista. 
Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol SalaHalterofiliaInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rif - 14/02/2023
Típico comunicado de final feliz,al que nos tiene acostumbrados durante muchos años el grupo que dirige los destinos del deporte 6 instalaciones en nuestra ciudad.
El Fontana está cuatro años con final feliz,las goteras del Palau etc. Todo es felicidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal