Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 5 de enero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Trinquet Municipal millora la seua accessibilitat i s’adapta a les persones amb mobilitat reduïda

‘Alzira treballa per a ser una ciutat integradora i accessible a totes i tots’


 
._000893
El projecte inicial de Trinquet municipal redactat l'any 2010 no va deixar previst l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda des del pàrquing de l'edifici a l'interior d'aquest. D'igual forma també existeixen desnivells entre els corredors de l'edifici i les zones de joc i graderies que, encara que de menys importància també representen un impediment per a l'accés de les persones amb mobilitat reduïda.
 

 

La Conselleria d’Esports ha atorgat una subvenció de 10.400 euros per executar les obres d’adequació d’esta instal·lació esportiva perquè siga totalment accessible i no dificulte la mobilitat de cap persona.

 

Les obres consisteixen en una sèrie de rampes d'obra en l'exterior que faciliten la integració i ús, així com la col·locació de rampes de goma a l'interior que salven els desnivells existents entre diferents paviments facilitant l'accés.

 

Es completaran les actuacions a l'interior amb la col·locació de dues rampes de goma amb desnivells adaptats que permeten tant l'entrada al terreny de joc com a la zona de graderies on se situen els espectadors que accedeixen al recinte amb cadires de rodes.

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “Alzira treballa per a ser una ciutat integradora i accessible a totes les persones, és per això que era necessari acomplir este projecte d’adequació i mobilitat d’una instal·lació com és el Trinquet Municipal que ha vist augmentada de forma considerable la seua ocupació, incrementant en nombre d’esportistes com de competicions. Estes obres seran possibles gràcies també a la subvenció de 10.400 euros de la Conselleria”.
Ajuntament d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalacionesPilota Valenciana

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal