Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 31 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8

 La Tarumba, El Randero, Memorial Nacho Barberá, Isabel Balaguer i Alzira Ràdio guardonats amb les Insígnies d’Or de la Ciutat d’Alzira 2022

En el dia en que es commemora l’entrada del rei en Jaume a Alzira


 

 
L’Ajuntament d’Alzira ha guardonat a les persones i empreses amb les Insígnies d’Or de la Ciutat d’Alzira 2022, que s’han atorgat en el Saló Noble de la Casa Consitorial, en el dia en que es commemora l’entrada del rei en Jaume a Alzira. Enguany els guardonats han sigut:
 
LaTarumba 
En la categoria de Cultura, s’ha decidit atorgar el reconeixement a tota la trajectòria cultural, artística i teatral del grup La Tarumba Teatre, amb totes les seues agrupacions (Grup de Teatre La Tarumba, Volem Teatre, Suc de Teatre). Es tracta d’una entitat que ha fet moltíssim, al llarg de dècades per a la nostra ciutat, per a mantindre viva tota la trajectòria teatral a Alzira. Col·labora en el certamen de teatre amateur,  directament amb la regidoria de cultura, la programació especial per a la Capitalitat Cultural, com podrem viure este mateix dissabte amb la representació de Hamlet. “Era necessari eixe reconeixement a nivell col·lectiu del que suposa la activitat artística, cultural i teatral de la Tarumba Teatre”, ha explicat l’alcalde.
 
El Randero
En la categoria d’Activitats empresarials i de Comerç l’elecció s’ha decantat pel que es vol posar en valor, la botiga més arrimada al poble. Amb esta idea de donar promoció a la tradició comercial i la recuperació d'eixe tipus de negoci, la insígnia recau en la botiga El Randero, quatre generacions que han estat al capdavant d’esta merceria familiar.  Recordada des de la històrica ubicació en Faustino Blasco, i més tard en la nova botiga en Hort dels Frares, sempre ha portat per bandera  la tradició familiar. A pesar de que la persona que portava la botiga ja no hi és, podem dir que és un negoci que té continuïtat amb les seues filles, que atenen el seu el comerç de proximitat amb gran èxit.
 
Memorial Nacho Barberà
En la modalitat d’Humanisme el memorial Nacho Barberá, ha estat el destacat. Encara que no té molts anys de funcionament, des de que malauradament en 2017 el jove jugador de la UD Alzira ens deixara a causa d’una mort sobtada, esta iniciativa rep el suport de tota la junta de portaveus.
Es reconeix la important tasca de la seua família i de les persones que han donat suport a esta causa, la investigació per la mort sobtada.  Gràcies al treball de la família Barberá, que va posar en marxa esta iniciativa a partir del seu amor per Nacho. des de l’inici han rebut el suport de la ciutadania, de nombroses entitats esportives o la col·laboració de l’Hospital Universitari La Fe.
 
Isabel Balaguer
En la categoria d’Esports, com ja es va anunciar el passat 18 de novembre a la Gala de l’esport, es reconeix a l'alzirenya Maria Isabel Balaguer Sola, com es va determinar en  el consell de l'esport. La màxima distinció a la carrera esportiva i 'Guardó Illa del Xúquer' enguany ha sigut per a Maria Isabel Balaguer, actualment professora honorària a la Universitat de Birmingham, al Regne Unit, i gran investigadora en la psicologia de l’esport.
 
Alzira Ràdio
Per últim en la categoria d’activitats diverses s’ha premiat la dedicació de la plantilla de l’emissora municipal Alzira Ràdio. Vora 30 anys de trajectòria, al servei de la ciutadania.
L’emissora municipal Alzira Ràdio va nàixer a partir d’un taller de ràdio, que acabà fructificant en l’actual emissora inaugurada oficialment el 20 de maig de 1995, pel llavors alcalde, Pedro Grande. Actualment tres locutors i dos tècnics formen la plantilla d’Alzira Ràdio, però pels seus micròfons han passat nombrosos professionals del món de la comunicació, que en l’actualitat estan en Televisió Espanyola, A Punt, TV3, Ribera Televisió, els diaris Levante-EMV, Las Provincias i molts altres mitjans.
Ajuntament d’Alzira
E6D
 
 
 
 
 
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal