Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira presenta la agenda per a 2023 que es pot adquirir al preu de 12 euros

És la segona vegada que s’edita després de l’èxit aconseguit enguany


 

._000809

 
La Regidoria de Patrimoni Cultural, a través de l’Arxiu Municipal d’Alzira edita per segona vegada l'agenda de la ciutat per a l’any 2023. Després de l’èxit de la primera agenda, enguany s’ha decidit continuar en esta iniciativa, que, com ha explicat la regidora de l’àrea, Isabel Aguilar, “junt, a les dades més significatives de la ciutat, s’inclouen efemèrides locals i unes pàgines dedicades a la figura de Jaume Primer”.
 
La publicació contribuix a divulgar traços de la història de la nostra ciutat a través de les seues pàgines. Es tracta més bé d’un conjunt de fotografies historiades, que conformen més que una agenda, un llibre de referència, per a regalar.
 
L’agenda 2023 té una part històrica que fa referència a la vinculació de Jaume I a la nostra ciutat. Al costat dels espais per a fer anotacions es mostren il·lustracions i unes breus notes històriques al voltant de monuments, paratges, festes, tradicions i personatges de la nostra ciutat.
 
Els textos han sigut elaborats per l’investigador i estudiós local Rubén Pastor, pel professor i acadèmic Bernat Montagud i per l’arxiver municipal i cronista de la ciutat, Aureliano Lairón, que l’ha coordinada. Les fotografies són obra de Salvador Escrivà.
 
El preu de venda de l’AGENDA ALZIRA s’ha fixat en 12 euros i els interessats/ades a adquirir-la ponen anar des de hui a l’Arxiu Municipal, carrer de les Salineries, 1,1r en horari de 8:30 a 14:30 h.
Ajuntament d’Alzira
 
 
._000550
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal