Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira continua amb l’enquesta per a conèixer els interessats en llogar habitatges bioclimàtics

S’anima a participar en este procés per a adequar la construcció a les preferències de la ciutadania


 

.-000049
Dins del projecte Europan 16, es planteja l’adaptació i annexió del Torretxó baix de la ciutat d’Alzira amb la zona d’emergències, on s’ubica el nou edifici de la Policia Local i que integrarà habitatges bioclimàtics de promoció pública. 
 
L'ajuntament impulsarà la construcció dels primers 50 pisos que es llogaran per menys de 500 euros al mes. Els nous habitatges s'adaptaran a la temperatura, humitat, radiació solar, vents, i topografia del lloc per a oferir el màxim confort tèrmic, l'estalvi energètic i l'eliminació de petjada de carboni. Cadascun dels pisos generarà més energia de la que consumeix.
 
Per tal de poder conèixer el nombre de persones interessades en les vivendes i adaptar les opcions al que més interessa a la ciutadania, s’ha posat en marxa una enquesta a la web municipal www.alzira.es. Els participants en el formulari poden indicar el nombre d’habitacions desitjat, nombre de membres, tipus d’integrants de la unitat familiar o les especificacions d’habitatge que estimen oportú i especialment poden manifestar el seu interès en este tipus d’habitatge. Es tracta d’unes preguntes senzilles, que es responen ràpidament i que en cap cas resulten vinculants.
 
 La tipologia dels habitatges que eixiran en lloguer serà variada: tindran una, dues o tres habitacions i fins a 75 metres quadrats de superfície útil. En cap cas es tracta d'habitatges socials. Podran optar a elles les famílies, parelles o ciutadans que acrediten uns ingressos mínims i aporten garanties que la suma dels sous que perceben siga igual o inferior a l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM).
 
El lloguer no es restringeix als alzirenys. Podrà optar a ell qualsevol ciutadà espanyol o europeu i els estrangers que fixen en la vivenda llogada la seua residència permanent. “La idea és reduir el dèficit d'habitatge de lloguer en un moment de màxima demanda. Una vegada coneguem a través de l’enquesta el nombre d'interessats, s'adaptaran els pisos disponibles a la tipologia que més es reclame. Volem animar a la ciutadania a participar en este formulari, que ens ajuda a poder oferir el que realment necessiten”, ha explicat la regidora d’Urbanisme, Sara Garés.
 
L'ajuntament i la Generalitat cediran la construcció dels habitatges a una empresa privada, que s'encarregarà de gestionar els lloguers durant el temps de concessió que es determine i, una vegada concloga este termini, els pisos passaran a formar part del parc públic d'habitatge de propietat municipal.
Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 16/12/2022
Demagogia barata de políticos de pacotilla, colocados a dedo, sin formación alguna y cobrando sueldos inmerecidos.
Según dice la concejala, para acceder a un piso, una persona tiene que cobrar menos de 600 € al mes. Y si se trata de una pareja con dos hijos, menos de 1.150€ al mes entre los dos; y además pagar un alquiler de ...¿400 €? Y por supuesto, comer de vez en cuando.
Toda esta tropa vive endiosada en otro mundo, acostumbrados a regalos, lisonjas y prebendas, y siempre alejados de la vida real, desconocen lo que vale la cesta de la compra, la ropa de los niños, la luz, el agua, la gasolina, los gastos de comunidad, etc. etc.
¡Ufffffffff vaya tropa!
David - 17/12/2022
Dejar que funcione el libre mercado, y no intentes controlarlo todo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal