Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 5 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hem convertit algunes insígnies d’or en pins fallers
Opinión: Ramón y Cajal de Alzira

“S'està baixant massa el llistó. Queda tan sols regalar-les; no passa res, les paguem tots”


 

 

Ens sembla a nosaltres què les insígnies d’or que atorga l’Ajuntament d’Alzira s’han convertit en pins fallers, d’eixos que s’intercanvien en les presentacions.

Vaja per davant el nostre respecte al Randero, una botiga que exclouríem d’aquesta consideració, així com a la Tarumba Teatre i al seu mentor José Antonio Martínez i a l’alzirenya Isabel Balaguer.

Allà on opinem en contra i fa soroll la roda del carro és en la categoria d’activitats diverses, ja que s’ha premiat la dedicació de la plantilla de l’emissora municipal Alzira Ràdio. Senyors il·luminats que han fet proposta, la gent que treballa a Alzira Ràdio cobra un sou municipal i la seua dedicació ha de ser com la que fan tots els treballadors, no es pot ni es deu premiar d’aquesta manera, ja que és indignant que es reconega amb una insígnia d’or almenys per aquest motiu i si no tan sols han de regalar-la, no passa res, la paguem tots.

Per aquesta regla de tres apuntem que si hi ha al voltant de quatre-cents treballadors (funcionaris, tècnics, policies, agranadors...) amb aquesta decisió no cal que es calfen el cap, traguen la llista per ordre alfabètic i ja ho tenen.

Damunt, el senyor regidor de Comunicació, Xavi Pérez, fent-se la foto de rigor i expressant en la màxima esplendor el refranyer que diu “Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como”, i agafant una frase que ells solen dir molt “Vergonya cavallers”, sembla que en aquesta ocasió no els ha fet massa vergonya quedar en entredit.

No els han fet cap bé als treballadors, ells no mereixen cap d’insígnia d’or, tan sols han de complir en les seues obligacions, anar cada dia al seu lloc de treball, això sí rebre religiosament una nòmina pel seu esforç.

Nosaltres ems preguntem, quina diferència hi ha entre els treballadors de l’emissora municipal Alzira Ràdio i l’eficient agranadora que passa per la vorera dels nostres carrers? I amb els electricistes municipals i ara que tornaran a ser de l’Ajuntament, els soterradors? La veritat és que la decisió política no se sosté per cap lloc.

Si pensen que tenim alguna cosa en contra amb els treballadors de l’emissora municipal Alzira Ràdio estan més que equivocat, són boníssims professionals però una cosa no lleva l’altra.

Ara tampoc ens agradaria que no ens mal interpreten. En la modalitat d’Humanisme, el memorial Nacho Barberá ha estat el destacat. Encara que no té molts anys de funcionament, des que malauradament en 2017 el jove jugador de la UD Alzira ens deixara a causa d’una mort sobtada, per tant, molt lloables totes les accions que realitzen però desgraciadament si en el recorregut de cinc anys ja és prou per a una insígnia d’or, creguem que és baixar massa el llistó. Entitats i altres associacions hi ha qui treballen en humanitats, tan sols s’ha de tindre sort de la corda que mane en cada moment. Els nostres més sincers respectes cap al memorial Nacho Barberá, a tota la seua família i a totes les persones que col·laboren.

 
Anotació final

Com a consideració final elevem una proposta perquè se’ns atorge una insígnia d’or a tots els alzirenys, que pel fet de ser-ho ens la mereixem i per suportar a aquesta casta política, ni vos contem.

Ramón y Cajal de Alzira
 

Nota: el autor/a de este artículo ha preferido ocultar públicamente su identidad. Como sí se ha identificado ante nuestra redacción y el texto guarda las formas y corrección requeridas, lo publicamos y respetamos su libertad de expresión.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 05/12/2022
Muy buen articulo, y diciendo muchas verdades, para mi gusto se han dado demasiadas insignias a demasiada gente, que no digo que no la merezcan, pero creo que la insignia de oro de la ciudad, debe otorgarse con menos alegría, y más responsabilidad.
bajar o subir el nivel?? - 05/12/2022
Podría Ud poner algunos ejemplos - Instituciones, personas, etc. - que mejoran a los antiguos y actuales galardonados??
¿A quién o quiénes quitaría el galardón Ud por bajar el nivel??
Por último.- Valoro su comentario; ahora bien, aporte nombres.
Gracias.
CC - 05/12/2022
Esto no es nuevo, ya hace muchos años que se están concediendo insignias a personas cuyos méritos no son nada del otro mundo. Este galardón debería ser bastante más selectivo porque si no pierde mucho valor.
Fran - 05/12/2022
El listón está muy bajo desde hace años
Michel - 05/12/2022
La Insignia de Oro de Alzira debería ajustarse a unos cánones muy extrictos y darse cuando se produjera algo muy relevante y a alzireños cuya trayectoria profesional llegue a nivel nacional o internacional o a personas con titulaciones universitarias importantes, investigadores, científicos, empresarios, etc.
Para personas y entidades de menor relevancia o bien una de plata, bronce u otro tipo de premio porque hay que reconocer y valorar trayectorias locales pero no la Insignia de Oro que conforme se está dando ha pasado ya a ser un pin más.
Manel - 05/12/2022
No se qui valora estos Premis però la veritat es que fa anys que li se donen a qualsevol. Un poquet més de criteri per favor perquè aplegar a una Insignia d'Or deu tindre més valor. Açò no vol dir que els premiats no tinguen mèrits però d'ahir a una Insignia d'Or, la veritat......
Inma - 05/12/2022
El año pasado también hubo otra trabajadora del ayuntamiento, creo que era del Idea, por tanto no es el primer año que se la dan a empleados del ayuntamiento.
Paco - 05/12/2022
En el meu comentari no vull desprestigiar a les persones o organismes d'enguany o d'anteriors anys, el que vull és desprestigiar un Guardó que s'està usant com si fora un calendari a final d'any.
Sensatez - 05/12/2022
Paco: quin es el teu comentari?... l'article?
viejo - 07/12/2022
Tiene razón el autor del artículo, cuando se baja el listón para conceder la insignia de oro, lo único que se consigue es desmerecer las merecidamente concedidas.
Saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal