Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
domingo, 4 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Caixa Popular llança les ajudes ‘Sense Barreres’ per a la igualtat de les persones amb discapacitat

Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener


 

._000006
La cooperativa de crèdit valenciana posa en marxa la segona convocatòria d’ajudes ‘Sense Barreres’ amb un fons de 10.000 € per impulsar la realització de projectes que treballen la igualtat de les persones amb discapacitat.
La igualtat és un dels valors que integra Caixa Popular i es desenvolupa a través del projecte estratègic ‘Sense Barreres’ amb l’objectiu de millorar la situació de les persones amb discapacitat.
 
En aquesta línia, l’entitat financera obri la convocatòria d’ajudes perquè s’hi presenten les entitats socials que treballen iniciatives centrades en l’àmbit de la inclusió i el foment de la igualtat a la Comunitat Valenciana. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener a través de la pàgina web: https://www.caixapopular.es/es/ayudas-sense-barreres
 
Entre tots els projectes presentats, un jurat de Caixa Popular i les persones que treballen en l’entitat seleccionaran els 4 finalistes. Finalment, seran els membres del club de fidelització POPUlines de Caixa Popular els que decidiran el resultat final a través de la seua votació en línia.

 

La dotació total de la convocatòria és de 10.000 €, que es distribuiran en 4 premis: una ajuda de 5.000€, una altra de 3.000€ i dues ajudes de 1.000€. Per a l’avaluació dels projectes presentats es valoraran diferents criteris com els objectius, la metodologia i les activitats del projecte o el seu caràcter educatiu i social.

 

En la primera convocatòria, les entitats socials beneficiàries de les ajudes van ser l’Asociación Proyecto Empar, l’Asociación Valenciana de Padres de Personas con Autismo (APNAV), Asociación COTLAS o Asociación Alfil. Gràcies a l’impuls de Caixa Popular, van desenvolupar els seus projectes per al foment de la inclusió, la millora de la qualitat de vida i de la situació psicosocial o la prevenció de l’abús sexual de les persones amb discapacitat.

 

Caixa Popular promou la inclusió de les persones amb discapacitat
Caixa Popular segueix un model de banca social, solidària i de proximitat i té com a missió ser l’entitat financera valenciana amb més implicació i impacte social. La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte ‘Sense Barreres’, que abasta diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones.

 

Des de la cooperativa treballen per contribuir a aquesta generació de valor social duent a terme accions de sensibilització per la igualtat, buscant aliances amb associacions que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual o física o dissenyant productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d’aquestes associacions i de les famílies que hi ha darrere, entre altres iniciatives.
Caixa Popular




 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal