Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.867 Fotografías: 108.854 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Jutjat d'Instrucció 6 d'Alzira autoritza la realització de proves a les restes trobades en la fossa on van ser soterrades les tres menors d’Alcàsser

Entre elles a un troç de paper mullat per a determinar si existeix algun tipus de tipografia, dibuix o numeració


 

 
El Jutjat d'Instrucció número 6 d'Alzira, encarregat de dirigir la investigació de la peça separada del cas Alcàsser que encara està oberta, ha autoritzat la realització de  diverses proves de restes trobades en la fossa on van ser soterrades les tres menors d’Alcàsser, Toñi, Miriam i Desirée, després de ser assassinades.

 

L'Institut Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses de Madrid serà l’encarregat de l’anàlisi de les restes de la moqueta en la qual van ser embolicats els cossos de les tres xiquetes. L'instructor ha ordenat al servei de Criminalística de la Guàrdia Civil que es persone en el magatzem judicial de Riba-roja de Túria perquè reculla les restes de moqueta i els trasllade al jutjat, perquè siguen remesos posteriorment a Madrid per a les analítiques sol·licitades.

 

D'altra banda, el jutge ha autoritzat l'anàlisi per part d'un laboratori privat de Madrid d'un tros de paper mullat que va ser trobat en la fossa i sobre el que, en el seu moment, es van practicar anàlisi que van resultar infructuosos. Ara es pretén aplicar les tècniques modernes per aclarir un cas de fa 30 anys. L’objectiu és el de determinar si existeix algun tipus de tipografia, dibuix o numeració que puga permaneixer vetlat en aquest paper, del qual se sospita puga ser un bitllet de bus o una entrada.

 

L’Associació Laxshmi per a la lluita contra el crimen, que exerceix l’acció popular en esta causa, ha demanat al Jutjat d'Instrucció 6 d'Alzira, que porta la investigació del cas Alcàsser, que done un impuls processal a les proves acordades i encara pendents de resultats i que estan dirigides a la cerca d'evidències de sang, semen i ADN en diferents mostres i restes del crim de les tres xiquetes.

 

Esta associació ha promogut al llarg dels últims mesos l’anàlisi de pèls i altres possibles restes forenses en els vehicles de Miguel Ricart, que en 1997 va ser condemnat a penes que sumaven 170 anys de presó pel triple crim i que es troba en llibertat des de 2013, i Antonio Anglés, encara buscat pels assassinats de Toñi, Miriam i Desirée, que van ocórrer la nit del divendres 13 de novembre de 1992, quan les tres menors pretenien des d'Alcàsser, fent autostop, aplegar a una discoteca de la veïna localitat de Picassent.
E6D

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal