Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins a l’1 de desembre pots visitar l'exposició del centenari de la UD Alzira

Oberta de dilluns a divendres, de 18.00 a 21.00 hores, al Saló Valencià del Cercle Alzireny La Gallera d'Alzira


 

 

 
El passat dia 2 de novembre de 2022 la UD Alzira va complir 100 anys de vida. La història del club es pot veure en l'exposició amb motiu del centenari que estarà oberta fins al pròxim 1 de desembre en el Saló Valencià del Cercle Alzireny La Gallera d'Alzira. Estarà oberta de dilluns a divendres, de 18.00 h a 21.00 hores.
Des de l'any 1941 hi ha fotografies de totes les plantilles que ha tingut la UD Alzira, així com banderoles i copes,  al llarg de 100 anys d’història del futbol, que ha reunit el club. 
Està la banderola de l'Extremadura d'Almendralejo, en 1964 va ser el primer equip al qual la UD Alzira es va enfrontar per intentar pujar a Segona Divisió; una banderola que tenia un particular i la va cedir a l'exposició i ara se la quedarà el club.
També hi ha samarretes, escuts de la UD Alzira segons l'època, conservant la pilota original, la clau de la ciutat i els colors de la senyera. A més de l'exposició s'estan realitzant i es realitzaran algunes iniciatives més; entre elles, un partit commemoratiu. El club té previst celebrar el partit del centenari amb la visita de l'Hèrcules CF el pròxim 17 de desembre. 
E6D
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal