Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 27 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 En clau de sol, el programa d’Alzira Ràdio que repassa la història de la Societat Musical

Cada dijous, a les 19:00 hores, i els diumenges en re difusió, a les 10:00 hores


 

._000890 
L'emissora municipal Alzira Ràdio, estrenava el passat dijous 17 de novembre al 107.9 fm, el programa En clau de sol conduit per David Chordà. 
Cada dijous a les 19 h i els diumenges en re difusió a les 10 h es reproduiran durant una hora i mitja actuacions dels 54 anys d'història de la Societat Musical d'Alzira. En el segon programa, que s’emetrà esta vesprada podrem escoltar els concerts realitzats per les bandes juvenil i simfònica el passat cap de setmana en la celebració de la festivitat de Santa Cecilia. En el primer programa es vam gaudir del Certamen de València de 1988 en el qual la banda alzirenya va obtindre un primer premi i el Don Joan de Strauss interpretat en 1984 en el primer certamen de bandes de la Ribera Alta, així com una entrevista a la presidenta de la Societat Musical, Loreto Petit Pérez. Esta primera entrega es pot escoltar en el podcast En clau de sol en l'app Ivoox al qual els usuaris es poden subscriure de manera gratuïta. El regidor de comunicació, Xavi Pérez, ha mostrat la seua satisfacció perquè “l'emissora pública mostre a la ciutadania les actuacions de la principal associació cultural de la capital riberenca”. Durant més de 50 anys de vida s'ha convertit en una de les més importants associacions musicals de la Comunitat Valenciana. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i per les aules del seu centre professional i de l'escola d'educands han passat centenars d'alumnes, que molts d'ells formen part de les plantilles de les principals orquestres, bandes, escoles i instituts d'Espanya i de l'estranger. Els interessats a seguir este programa ho poden fer al dial 107.9 de la fm,  per internet en www.alziraradio.com en directe o en els podcast disponibles a Ivoox
Ajuntament d’Alzira

 

.-000166 
 
 
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal