Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Èxit de participació en les activitats programades amb motiu del Dia Mundial de la Infància

 Conta contes, jocs, música i tallers


 
 
._000780

.-000331
 
La Regidoria d'Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira ha celebrat com cada any el 20 de novembre, Dia Mundial de la Infància, amb una sèrie d’activitats que tenen com a objectiu donar a conèixer els seus drets i la seua implicació en la vida del municipi, i a més, difondre-ho entre la ciutadania el contingut d’esta llei.
El diumenge pel matí des de les 10.30 fins a les 14 hores, la plaça Major va acollir diverses activitats per a celebrar esta efemèride. Conta contes, jocs, música i tallers, que van estar organitzats per les regidories d'Educació i Infància i Cultura i Festes i pel Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d'Alzira. També van comptar amb la participació de les associacions, La Nostra Veu, CEPAIM, Creu Roja d’Alzira i la il·lustradora Neus Fontana Bria.
La regidora d'Educació i Infància, Maria Calvo; i el regidor de Cultura, Alfred Aranda., van ser testimonis de l’alegria, diversió i jovialitat en este dia tan especial per als xiquets, xiquetes i adolescents en que van gaudir de les actuacions de Vadecuentos, Nanets Band Rock i Pupetes.
 D’altra banda, fins el dia 25 de novembre s’han programen una sèrie de xarrades sobre la Convenció dels Drets del Xiquet (CDN), impartides pels consellers i conselleres del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, tant de Primària com de Secundària.
Els xiquets i xiquetes del Consell de Primària donen les xarrades a l'alumnat de 3r de Primària de tots els centres educatius d'Alzira, i fan ús, com a suport per a la xarrada, del Kamishibai (teatre de paper), en el qual els consellers i conselleres han realitzat un dibuix de cada un dels drets elegits per a fer la xarrada.
D’altra banda els joves del Consell de Secundària són els encarregats de l'alumnat de 4t de Primària i de 1r i 2n d'Educació Secundària Obligatòria. Utilitzen com a suport el programa prezi i un power-point, també amb dibuixos dels drets elegits per a explicar en la xarrada. Posteriorment es plantegen diverses activitats, jocs o sopa de lletres per a completar la formació.
Per últim, este dimecres, al Saló de Plens de l’Ajuntament, se celebrarà el Ple Extraordinari Municipal per a constituir el nou Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes (CMXX) del curs 2022-2023, a les 17.30 h. Com qualsevol plenari, estarà presidit per l’alcalde d’Alzira i pel secretari de l’ajuntament. En l’acte s’atorga als xiquets, xiquetes i joves un diploma que els acredita com a nous consellers i conselleres.
A Alzira tenim dos consells: el CMXX de primària (dos xiquets o xiquetes elegits en cadascun dels centres de primària d’Alzira, normalment 5é i 6é) i el CMXX de secundària, integrat per l’alumnat de 1r a 4t d’ESO.
Ajuntament d’Alzira
 
 

._000807

.-000006

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal