Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 20 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira inicia els treballs d’adequació d’una zona d’aterratge d’emergència al nucli habitat Valletes de Bru

Els treballs els realitzaran les brigades de prevenció d’incendis forestals del Consorci de Bombers



._000853 

._000581
La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira ha visitat hui els treballs d’adequació d’una nova zona d’aterratge d’emergència provisional, a disposició del Grup Especial de Rescat en Altura GERA del Consorci provincials de Bombers de la Diputació de València. Esta nova zona, s’ubica a la parcel·la de titularitat municipal número 120 del polígon 26, ubicada en el centre del nucli habitat de Valletes de Bru.
La intervenció prevista suposarà l’habilitació d’aquesta zona en un punt d’accés ràpid per a les brigades d’emergència helitransportades que podran fer ús d’esta en cas de necessitat per rescat, assistència mèdica urgent o evacuació de persones amb mobilitat reduïda en situacions d’incendi forestal. Cal destacar que esta nova instal·lació no suposa cap canvi respecte a la base ubicada en Tulell.
Els treballs els realitzaran les brigades de prevenció d’incendis forestals del Consorci de Bombers de la Diputació de València i en esta primera fase consistiran en l’eliminació de la vegetació forestal existent fins habilitar en una zona amb pendent menor del 3%, una superfície mínima de 30 x 30 metres lliure d'obstacles i línies elèctriques. Posteriorment es portaran a terme altres actuacions que milloren les condicions de la parcel·la com a zona d’emergència.
Segons declara el regidor responsable de l’Àrea Pep Carreres “L’execució d’aquesta intervenció respon a una reivindicació històrica dels veïns de Valletes de Bru i a una necessitat del Consorci Provincial de Bombers. La proximitat d’aquest punt a sòl forestal i la cobertura que ofereix a un nucli de població amb tant de risc, com és Valletes de Bru, fa que l’habilitació d’aquesta zona d’aterratge siga molt adient per fer front a situacions d’emergència per incendi forestal”.
Ajuntament d’Alzira
 

._000807

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal