Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.870 Fotografías: 108.857 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Tornen els Bons de Comerç d’Alzira en una edició especial per a Nadal

Ja està oberta la cita prèvia per a acudir a comprar els bons a partir del 28 de novembre


 

.-000403
L’Ajuntament d’Alzira anuncia una nova edició dels ja coneguts bons de comerç, 1750 bons per valor de 100€  que es podran comprar a partir del dilluns 28 de desembre i que injectarà 175.000 € en l’economia local.
 
L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, inicia una nova campanya de bons per incentivar el consum en el comerç local de cara a Nadal. Enguany, i per primera vegada, es portarà a terme una segona emissió de bons dins del mateix exercici, que suma ja quatre edicions i que ha suposat fins ara una inversió directa en el teixit econòmic d’Alzira de 500.000 € i la venda de 7.000 bons.
 
Com en les passades edicions, els bons s’adquireixen  en les instal·lacions del servei municipal d’IDEA, amb cita prèvia, que s’ha de reservar obligatòriament a través de l’agenda que ja està habilitada en el web https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio.
 
Com s’ha explicat des de Idea, “De nou es torna a destinar els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat que veu reforçades les compres. No podem passar per alt que enguany és més significatiu encara, donada la situació econòmica de pujada de preus. Esperem que esta nova campanya de bons tinga l’èxit i la bona acollida de les anteriors i reforce les compres de cara a les festes de Nadal”. 
 
A partir del dilluns 28 de novembre es podran comprar un màxim de dos bons per persona, fins esgotar els 1750 que es posaran a la venda. Cal recordar que els bons de comerç d’Alzira són targetes electròniques per valor de 100 € que el ciutadà adquirix per 60 €, on l’Ajuntament d’Alzira subvenciona la resta dels 40 €. Es podran utilitzar en compres en comerços i en esta edició s’incorporen també serveis i establiments d’hostaleria, tots ells adherits a la Targeta d’Alzira i sistema instaurat des de 2012 per tal de reinvertir els programes i recursos municipals en l’economia local.
 
Com qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2022.  
Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 
 
 
 ._000815

._000864

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal