Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira pot acollir la celebració de la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala

La ciutat deu ser de nou referent nacional en l’àmbit esportiu




._000723


._000743
El Palau Municipal d’Esports podrà acollir  la celebració de la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala. Després de la reunió mantinguda entre el regidor d’Esports, Fernando Pascual amb el president del club alzireny, Vicent Fontana i el director de Primera i Segona de la Real Federació Espanyola de Futbol Futsal (RFEF), Javier Lorente.
Esta reunió es va realitzar coincidint amb el partit de Copa del Rei celebrat a la nostra ciutat la passada setmana. Valorades les condicions de la RFEF per poder acollir este esdeveniment esportiu, els tècnics municipals conjuntament amb el club Alzira Futbol Sala han decidit acceptar la invitació i treballar en positiu perquè Alzira torne a ser referent nacional en el seu àmbit esportiu.
Lorente, a la seua visita, va destacar el bon estat del palau per acollir una competició nacional d’estes característiques. Per la seua banda el regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Alzira està sent referent a nivell esportiu en tot el territori nacional, en els últims mesos hem pogut comprovar com els nostres esportistes i la nostra ciutat ressona per tot arreu. Des de l’Ajuntament d’Alzira seguirem treballant per millorar el benestar dels nostres esportistes, ajudant a la seua formació i a la seua trajectòria, fent de la nostra ciutat un referent esportiu en tots els nivells”.
Ajuntament d’Alzira
  

._000798


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal