Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 14 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira participa en les jornades Innpulso Emprende, sobre innovació amb l’empresa GENI

Amb 53 empreses participants i on es premiarà el millor projecte en innovació social, innovació tecnològica i l’empresa més influencer


 
 
._000600
 

.-000049
 
Hui participem en la jornada que se celebra a València dins de l'#InnpulsoEmprende22, amb la presència de la regidora de modernització Leticia Piquer i la participació de l’empresa GENI 3D representant a Alzira com a empresa innovadora.
GENI 3D és una empresa creada a Alzira a l'abril de 2022, amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament sostenible i regeneratiu del teixit empresarial d'Alzira, l'economia circular, el reciclatge i l'evolució ecosostenible dels models tradicionals de negoci. Es tracta d'un laboratori 3D amb tecnologia industrial, que realitza impressions 3D personalitzades per a particulars i servei directe a empreses.
La jornada s’ha pogut seguir EN DIRECTE a través del canal de YouTube del #redinnpulso des d’ací . Alzira té la seua participació al final del primer bloc, de 9.35 a 10.50 hores.
Es  tracta de l'esdeveniment més representatiu de la Xarxa Innpulso, l'objectiu de la qual és posar en valor el nostre teixit emprenedor innovador. En Coordinació amb VLC Startup Market, és una gran oportunitat de promoció per a les empreses, ja que reuneix empreses innovadores de tota Espanya. 
De les 83 ciutats que formen part de la Xarxa, 53 han estat les participants en la jornada presentant, de la mà del seu alcalde, alcaldessa o regidor, a una empresa o projecte emprenedor l'estratègia del qual estiga alineada amb els valors i objectius de la missió europea de Ciutats Intel·ligents i Climàticament Neutres. Entre altres podrem escoltar els representants de municipis com Alzira o altres pobles valencians com Torrent, Ontinyent, Vila-real, Villena, Alcoi, Almussafes, Castelló, Gandia o València.  Precisament, València ha sigut seleccionada recentment per la Comissió Europea com una de les 100 ciutats que assumiran el repte de ser climàticament neutres en 2030.
Les empreses i projectes de la Xarxa Innpulso que participen en la trobada, l'antiguitat de la qual no pot ser superior a tres anys, podran optar a dues distincions, una com a projecte més innovador en l'àmbit de la Innovació Social i Urbana i un altre com a Innovació Tecnològica. S'oferirà també un esment especial a l'empresa o projecte més influencer, és a dir, aquella que major interacció aconseguisca en xarxes socials.
A més, les empreses i projectes participants tindran l'oportunitat de mostrar els seus productes i serveis en un estand col·lectiu de la Xarxa Innpulso durant les celebracions del VLC Startup Market d’este cap de setmana (15 i 16 d'octubre).
Les empreses seleccionades realitzaran una breu presentació de 3 minuts i mig per tal de defensar la seua aportació a la societat.
Ajuntament d’Alzira
 
 

._000006VD
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal