Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de 50 comerços i sis restaurants promocionen els Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Les botigues reben un lot amb material divulgatiu dels PLCA i bosses de paper per als clients


._000556


._000842

L’Ajuntament d’Alzira, a través del Serval, ha posat en marxa este migdia la tradicional campanya «Aparadors Literaris», la qual s’emmarca dins de les jornades culturals, que envolten els Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Enguany col·laboren en la difusió d’estos premis més de cinquanta comerços de la localitat, que reben els següents materials per a col·locar als seus aparadors:

- El llibre La prodigiosa història de Vicent Blasco Ibáñez, de Joan F. Mira, editat per Bromera.
- Un cartell que informa del suport del comerç a la cultura i als PLCA.
- Un lot de bosses de paper, amb la imatge del cartell, per a repartir entre la clientela.
D’altra banda els restaurants que han decidit participar en la campanya  «Menús Literaris»  oferixen  un menú especial, en què els noms dels seus plats s’inspiren en els títols de les obres guanyadores de diferents edicions dels PLCA. Cada restaurant rebrà el llibre La nostra cuina, d’Emili Piera i Francesc Jarque, editat per Bromera. Els sis restaurants són: Ca Tomàs, Attic, Barbor, Camí Vell, Urban Lloc i El Caramelito. Podreu trobar plats com «El menú comença», a Ca Tomàs; «La fruita: història íntima d’unes postres corrents», a Attic; «En les sépies perdudes», a Barbor; «Les tonyines i Madame Titaina», a Camí Vell; «El formatge i la carabassa», a Urban Lloc, i «Superbrioix», a El Caramelito. Els menús estaran disponibles del 13 d’octubre a l’11 de novembre. Els clients que tasten un d’estos menús s’emportaran un llibre de la campanya «Llegir en valencià», que cada any organitza la Fundació Bromera per al foment de la lectura. 
A la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira es troba el programa de les jornades culturals, amb el lema «Llegir és capital», i que tindran lloc del 16 d’octubre a l’11 de novembre, organitzades per l’Ajuntament d’Alzira i Edicions Bromera. El regidor de Cultura, Alfred Aranda, agraix  als restaurants i als nombrosos comerços que han participat en estes dues campanyes de suport i difusió dels PLCA 2022. El certamen compta amb set categories que són tot un referent del nostre àmbit lingüístic. Enguany presenten una edició especial, amb motiu del nomenament d’Alzira Capital Cultural Valenciana 2022 i la commemoració del centenari del naixement de Joan Fuster. Bon profit i bones lectures.
Ajuntament d’Alzira

 .-000295VD 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal