Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 6 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Raúl Tudela, president de l’AEA: ‘Gràcies a la unió de les empreses es pot ser més resilients, responsables, sostenibles, digitals, innovadors i competitius’

L'Associació Empresarial Alzira celebrà la seua assemblea anual amb la presentació del seu Pla Estratègic per a l'exercici 2022/2023


 ._000585

 

Nombrosos  empresaris i empresàries van participar en l'assemblea general convocada per l'Associació Empresarial Alzira, acte en el qual es va exposar amb detall el Pla Estratègic de l'AEA per a l'exercici 2022/2023.

En l’acte van participar l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, diversos regidors i regidores de la Corporació Municipal, Salvador Navarro de la Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Esther Gilabert, secretaria general de la CEV, Andrés Bermejo, secretari general de CC. OO. de la Ribera-Safor, Raúl Rosello, secretari intercomarcal d’UGT, Cristina Vicente, directora d l'àrea de Formació de Cambra Valencia i Santiago Salvador, president de FEPEVAL, la  Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana.
El president de l'AEA Raúl Tudela va agrair el suport i confiança dels empresaris d'Alzira i especialment l'esforç i ànim dels membres de la seua junta directiva i el treball i dedicació de Nuria Gil, responsable de gestió de l'AEA.
Raúl Tudela va posar de manifest que l'associació d'empresaris està  a l'altura, com ho estan totes i cadascuna de les empreses de la comarca. Va posar en valor l'esforç realitzat en els últims temps, per la seua lluita a continuar avant contribuint en l'activitat econòmica i generant ocupació i benestar.
Així mateix, el president va fer una crida a la unitat empresarial amb l'objectiu de defensar, amb major èxit, els interessos de les empreses i dels ciutadans.
“Gràcies a la unió de les empreses es pot ser més resilients, responsables, sostenibles, digitals, innovadors i competitius”, assenyalà Tudela.
Raúl Tudela va valorar la importància del foment de la col·laboració públic-privada en la gestió i millora de les infraestructures i en els serveis existents en les àrees industrials, així com en la implantació de noves dotacions i serveis que aporten a les mateixes major valor afegit.
E6D
 
 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas
SocialColectivos y Agrupaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal