Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 1 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Finalitzada la connexió a la xarxa municipal d’aigua potable en les barriades de l’Alquerieta i Torretxó

Ara toca un breu període de prova i de modificació dels equips de bombeig


 
._000600
 


._000448

 

Ja han finalitzat les connexions de la xarxa del pou de la Sagrada Família amb la xarxa d’abastiment d’aigua local. Les dues actuacions principals han estat la canalització de l’avinguda Pare Pompili per a dotar de major circulació d’aigua a la xarxa del pou de la Cooperativa Sagrada Família, i una segona intervenció a la rodona de l’Alquerieta on s’han realitzat les connexions de la xarxa del nucli urbà amb la del barri de l’Alqueriera i Torretxó en dos punts: el sector Sagrada Família de nova creació que comprén tota la zona de l’antiga cooperativa i un segon sector de la zona disseminada del Torretxo. Les obres s’han dut a terme per l’empresa adjudicatària d’este servei Aigües de València.
Finalitzada la connexió ve un breu període de prova i de modificació dels equips de bombeig que permetrà que la setmana vinent els veïns i veïnes d’este barri puguen gaudir de la mateixa aigua de qualitat que la resta de la ciutadania alzirenya.
A més, este amtí, ha tingut lloc l’última firma amb la Cooperativa Sagrada amb l’Ajuntament d’Alzira per a la recepció del pou. Cal recordar que en els últims mesos, des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques, s’ha dut a terme diverses reunions, arribant a acords per fer possible que les barriades de l’Alquerieta i el Torretxó tinguen una aigua de qualitat en l’aixeta, lliure de nitrats i completament apta per al consum humà.
El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha manifestat que “Hui culmina este procés que este govern progressista va iniciar l'any 2015 i que la setmana vinent permetrà que tots els alzirenys tinguen aigua de qualitat. Se sumen així a la xarxa municipal d’aigua potable els veïns i veïnes d’esta entranyable barriada”.
GMS PSOE Alzira
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 01/10/2022
Todo esto está muy bien... pero Pascual, ¿dónde están las farolas que quitasteis de la Plaza del Reino?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal