Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira obri el període de cremes extraordinari de l’1 i el 16 d’octubre per a restes de poda de varietats tardanes de cítrics

El permís de crema tindrà una validesa per 15 dies i s’haurà de sol·licitar presencialment a les oficines de la Clau de l’Ajuntament d’Alzira


._000807


._000841

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura  i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira informa que segons es possibilita al nou Pla Local de Cremes (PLC), a partir del pròxim dissabte 1 d’octubre i fins al 16 del mateix mes, s’habilita un període extraordinari de cremes. Es tracta d’un termini extraordinari específic per atendre l’eliminació de les restes de poda de les varietats tardanes de cítrics que no es van poder gestionar a l’estiu degut a les restriccions a l’ús del foc agrícola dins l’àmbit d’afecció del PLC.
Les condicions de la crema per aquest període són:
1.- Cal autorització de crema agrícola
2.- La crema es podrà realitzar de dilluns a divendres (excepte festius i dies amb risc d’incendis forestals alt o extrem) des de l’eixida del sol fins a les 11 del matí.
3.- Sempre amb cremador i, segons la ubicació, amb mataespurnes.
4.- Sols per a restes de poda de varietats tardanes de cítrics, en el cas de crema de restes vegetals provinents d’una operació de canvi de cultiu caldrà un permís excepcional de crema.
El permís de crema tindrà una validesa per 15 dies i s’haurà de sol·licitar presencialment a les oficines de la Clau de l’Ajuntament d’Alzira, amb una antelació mínima de 72 hores abans de la crema o telemàticament amb firma digital a través de la seu electrònica emplenant el tràmit específic.
Una vegada finalitzat aquest període extraordinari de cremes específic, a partir del 17 d’octubre i fins al 31 de maig de 2023 s’activarà automàticament el període ordinari de cremes agrícoles, en el que sols caldrà sol·licitar una única Declaració responsable de Crema per a tot el període.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal