Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira dona difusió a la Capitalitat Cultural Valenciana amb la campanya de banderoles i cartelleria

La ciutat s’ompli de cultura amb una extensa programació


 .-000006
._000829
Alzira s’ompli de cultura en l’últim trimestre d’este any tan especial en què som Capital Cultural Valenciana. Els carrers de la nostra ciutat mostren les banderoles amb el logotip oficial de la Generalitat Valenciana i també amb les imatges que justifiquen este segell. Alzira es festa, música, teatre, tradició, art, creativitat o dansa, són les diferents versions de les banderoles i mobiliari urbà que ens acompanyaran en estos últims mesos per a donar suport a la campanya de la capitalitat que encetàrem el passat mes de gener. Esta cartellera, 40 banderoles dobles i 12 mupis, està repartida per diverses zones de la ciutat, principalment en les zones d’accés i en diferents barris. Per a l’últim trimestre de l’any  està prevista una programació extensa  i variada  en la qual cal destacar la setena edició d’Art al carrer  i la sisena de la JIA, (Jornada d’il·lustració Alzira), representacions teatrals, concerts, dansa, exposicions i la 34 edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Començarem el proper cap de setmana, amb el festival urbà Art al Carrer, que oferix més de 20 espectacles repartits per tota la ciutat i la JIA, ubicada al carrer Escoles Pies, enguany dedicada a la ceràmica. Este mateix cap de setmana no podem oblidar les festes i tradicions alzirenyes amb els actes a la patrona, la Mare de Déu del Lluch, el concert del Lluch, de la Societat Musical d’Alzira, i la Processoneta del Matí del dia 25 de setembre. 
En el mes d’octubre podrem gaudir de les Festes de Moros i Cristians de la Vila, la programació especial del 9 d’Octubre, amb l’esperat concert on participarà el grup local La Fúmiga. “Ha estat un any ple d’activitat per a tots els públics, on el nostre objectiu és deixar empremta i fer una aposta decidida per a garantir l'accés a la cultura” ha explicat el regidor de Cultura, Alfred Aranda. La Conselleria de Cultura va designar Alzira com a capital cultural valenciana el 18 d’octubre de 2021. Juntament amb Alzira, Aielo de Malferit. 
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal