Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 11 de agosto de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira reforça la vigilància forestal davant l’avís especial d’onada de calor per a este cap de setmana

Cal recordar que està prohibit fer cremes agrícoles i en cas que el 112 decrete risc extrem d’incendi es tancarà l’accés a la Murta


._000600
Ahir per la vesprada el Centre coordinació d'Emergències de València va alertar de l'arribada d'una nova onada de calor, que es preveu que comence demà divendres 12, fins al dilluns 15 d'agost. La coincidència de la mateixa amb dies festius, ha motivat que l'Ajuntament d'Alzira reforce la vigilància davant el risc d'incendis ja que es preveu que l'episodi vinga acompanyat de vents de ponent, així com del fort descens de la humitat relativa i la possibilitat de formació de fenòmens turmentosos que incrementen el risc ja de per sí elevat per la falta de pluges i la densitat de vegetació.
Les mesures adoptades passen per augmentar la dotació policial mòbil en la zona forestal i urbanitzacions, així com activar la coordinació entre els municipis vinculats a la Serra de Corbera i els voluntaris que vigilen els diferents termes municipals. 
A més, com és habitual, se sol·licita una vegada més la col·laboració ciutadana per a evitar situacions que generen risc d'incendi com puga ser el llançar coets o encendre foc per a cremes o barbacoes en àmbit forestal.
Cal recordar que està prohibit fer cremes agrícoles i en cas que el 112 decrete risc extrem d’incendi es tancarà l’accés a la Murta. 
 
Consells davant l’Onada de Calor
L'Ajuntament d'Alzira recomana no eixir a la muntanya
Evita esposar-te directament al sol entre les 12 i les 16 hores
Busca llocs frescos i a l'ombra
Beu molta aigua i evita l'alcohol i cafeïna
Utilitza cremes protectores adequades
Si veus fum, telefona al 1·1·2
Vos demanem tindre molta precaució i evitar eixir a fer senderisme o qualsevol altra activitat esportiva la muntanya.

 

Previsió Inforatge
Entre demà divendres 12 i dilluns 15 experimentarem un notable ascens de les temperatures en tota la Comunitat, gràcies a la intensificació de la massa d'aire càlid que tenim sobre nosaltres i al vent de PONENT, que ens deixarà valors màxims de fins a 44°C en zones de l'interior i nits on serà difícil dormir amb 22º/26ºC.
Aquest episodi de calor, a més d'afectar zones de l'interior, també tocarà zones de costa, on podran arribar als 36º/39°C. La zona menys afectada per aquestes temperatures tan elevades seria l'interior nord i la costa de Castelló, ja que la brisa, excepte el dissabte, frenarà el mercuri en valors molt més suportables.
Per tant, molta precaució la resta de la setmana perquè la humitat serà baixa i el risc d'incendis forestals serà extrem, a més de que hem de mantindre'ns ben hidratats, protegir-se del sol i evitar exercicis físics en les hores centrals del dia.
Ajuntament d’Alzira
 
.-000466
.-000132

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira
SocialGeneralSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal