Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 5 de julio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’atur registrat al mes de juny a Alzira s’ha situat en 3.273 persones

103 aturats més, un increment mensual del 3,25 %


._000870

._000581

Segons les xifres publicades pel SERVEF, l'atur registrat el mes de juny del 2022 a la Ribera, s'ha situat en 19260 persones, és a dir, 195 aturats més que el mes de maig, amb un increment mensual del 1’02%.

Per part seua, les dades anuals indiquen que tenim en aquest mes 4136 aturats menys que el mateix mes del 2021 el que suposa una disminució de desocupació anual del 17’74%.
Quant a la contractació, s'han registrat 11430 contractes al juny 2022, la qual cosa ha suposat 501 contractes menys que en el 2021 és a dir un 4’58% d'increment interanual. Per gèneres, 4583 han sigut a dones (40’10%) i 6847 a homes (59’90%). La contractació indefinida mensual és de 4592 contractes (un 523’91% més que l'any passat) i la contractació temporal és de 6544 contractes el que significa un 40’17% en indefinits i la temporal un 57’25%.
Els contractes han sigut tant en els temporals com en els indefinits, un 55’56% a jornada completa i un 44’44% a temps parcial.
Per a Raül Roselló, Secretari General Comarcal d'UGT-PV, “Les dades d'atur del mes de juny amplien la tendència positiva de l'ocupació, ja que la creació d'ocupació manté un ritme elevat amb un 17’74% anual.
Amb un sistema productiu en aquesta comarca d'ocupació estacional en la qual el mes de juny és un mes amb tendència a pujada d'aturats en les zones interiors perquè ja està finalitzant la campanya agrícola i de baixada d'aturats en les zones costaneres pel turisme, podem dir que els resultats obtinguts durant el primer semestre de l'any confirma que la nova Reforma Laboral s'està mostrant eficaç a l'hora de de la contractació indefinida.
Per a Roselló, no obstant això “les dades de contractació indefinida, que haurien de ser sinònim de qualitat d'ocupació, estabilitat i certitud a la classe treballadora, es veuen entelats per un alarmant auge de la contractació a temps parcial que s'ha disparat fins a un 44’44%, això és, un increment de més de 15 punts respecte al mateix mes de l'any anterior”
En aquest sentit, Roselló incideix en “la necessitat d'impulsar Polítiques Actives d'Ocupació més eficaces per a millorar la qualitat de l'ocupació i contindre els preus evitant l'elevada inflació actual”.
UGT
 
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal