Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de junio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Suport unànime del Consell Escolar d’Alzira al Batxillerat Musical i d’Arts Escèniques

Les obres de millora del Tirant Lo Blanc també compten amb l’aprovació del Consell


 
._000600
 

.-000049
 

 

El consell escolar municipal d'Alzira mostra el seu suport unànime a l'AMPA de l'IES Josep Maria Parra i sol•licita que es mantinga el batxillerat musical i d'arts escèniques a este centre. D'altra banda, el consell també ha fet seua la petició del centre Tirant lo Blanc perquè s'incloguen obres de millora  en les infraestructures del centre i del pati en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana.
En la vesprada d’ahir, dijous 9 de juny, es va reunir al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira el Consell Escolar amb la intenció de tractar estos dos punts. Des de l’AMPA de l’IES Josep Maria Parra es va aportar un escrit exposant les raons per les quals s’ha de mantindre este batxillerat de cara al pròxim curs. Un batxillerat de música i arts escèniques que ja compta amb 19 alumnes.
A més s’aportaren les al·legacions presentades pels departaments de música i valencià del centre, afectats per este canvi, junt amb les cartes de suport d’ex alumnes del centre com és el cas del músic Arnau Bataller. Des de l’AMPA, la seua representant va argumentar la necessitat de continuïtat d’una formació que ja porta 13 anys al centre, amb unes instal·lacions adequades i professorat capacitat  per a fer front a  la demanda de l’alumnat de la zona. 
La resta del Consell escolar va mostrar el seu suport unànime i afegiren a més la necessitat d’incorporar en la petició a la Conselleria, del que suposa este batxillerat per a la vida cultural d’Alzira i la seua capitalitat cultural, com va relatar l’alcalde, Diego Gómez.
Des de l’Ajuntament es traslladarà a la Secretaria Autonòmica d’Educació, a la Direcció General de Planificació Educativa i al Servei Territorial d’Educació esta petició unànime de la comunitat educativa alzirenya.
D’altra banda també unànime va ser el suport a la petició del Consell escolar del Tirant lo Blanc. Un centre que patix unes deficiències en les instal•lacions que sols es poden resoldre amb una inversió a través del pla Edificant de la Generalitat.
Este centre s’ubica a Tulell, una zona que compta amb diversos centres educatius com l’institut, un col•legi, una escoleta infantil i la Universitat amb instal•lacions més noves.
Des de Tirant lo Blanc, les deficiències se situen en el pati, un pati ampliat amb un tram de carrer que no està condicionat ni compta amb arbrat, per al qual demanen la seua remodelació. D’altra banda, també sol•liciten renovar les instal•lacions pel que fa als serveis, les finestres i la necessitat d’un ascensor i un gimnàs. Així ho explicava la seua representant. 
Ajuntament d’Alzira
 
 

.-000166

.-000331
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal