Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.829 Fotografías: 108.806 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 17 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació de Familiars d'Alzheimer Alzira celebra que ja porta sis mesos en actiu

“Està sent possible gràcies a la confiança de les persones sòcies i el suport de les entitats municipals, públiques i privades”


._000864

Poc a poc estem arribant a l’objectiu que ens marcarem abans de reobrir: mantindre el servei de promoció de l’autonomia i la unitat de respir. Està siguent possible gràcies a la confiança dels persones sòcies i el suport dels entitats municipals, públiques i privades. totes elles, sensibilitzades i compromeses amb la dignitat, la cura i els drets socials del nostres majors.
 
AGRAÏMENTS ESPECIALS A: 
-Exm. Ajuntament d’Alzira: Àrea de Serveis Socials pel seu recolçament econòmic, de gestió dels necessitats i l’impuls per a continuar endavant.
-Caixa Popular que a través de la seua Obra Social ha fet una donació en 2021 
-Exm Ajuntament d’Alzira: Regidoria d’Esports per haver-hi-ens tingut presents en la Carrera Solidària del Dia de la Dona com a beneficiaris de la recaudació.
-La Rabosa i Runatica per l’organització de la Carrera Solidària del 8 de març 2022
-Als clubs esportius alzirenys que han col·laborat amb els seus donatius: Club de Tir Olímpic Alzira, Club Halterofilia Alzira;  Club de Patinatge Wheeling alzira; Nou Volei Alzira; Rugby Club Alzira; Club Atletisme Rickyspoteam Alzira I Club d’Atletisme La Rabosa
- A TOTES les persones particulars que han tan bona fé ens han ajudat: 
Taller FS MOTOR; AMS Aqua OSMOSIS i Jessica Torrado (Reds Socials)
I gràcies a totes aquelles persones que amb la seua aportació econòmica i/o el seu treball desinteressat han contribuït al fet que aquest projecte poguera reprendre's.
JUNTA AFA-ALZIRA
  

._000744

 

 .-000143



 

 .-000295VD 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialColectivos y AgrupacionesGeneralHumanismoSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal