Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 9 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comencen els treballs per comprovar la contaminació del sòl de la gasolinera de l’Avinguda Luis Suñer

En este nou període es realitzaran unes prospeccions per comprovar els nivells de contaminació del subsòl


._000600

.-000049
Ja han començat les tasques de perforació per comprovar l’estat de contaminació del subsòl de l’antiga gasolinera de l’avinguda Lluís Suñer. Després de les gestions realitzades per part de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques de l’Ajuntament d’Alzira amb els tècnics de la Direcció General de Qualitat i Educació Ambiental de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural junt als professionals de l’empresa Geoval inicien esta nova fase per tal de recuperar este espai per a la ciutadania.
En este nou període es realitzaran unes prospeccions per comprovar els nivells de contaminació del subsòl i es realitzarà un informe per iniciar els treballs propis de la descontaminació per iniciar així l’última de les fases consistent en la transformació d’este espai en una zona verda. Cal recordar que ja es va fer un primer estudi abans del desmantellament dels sortidors i la demolició de l’edifici. Amb els resultats d’este segon anàlisi s’iniciarà, si és necessari, el procés de descontaminació per part de la Direcció General.
El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “Amb este anàlisi sabrem quins són els nivells de contaminació del sòl, per començar a treballar en la seua eliminació i convertir  finalment este lloc en un espai per als per a tota la ciutadania alzirenya. Cada vegada estem més a prop d’aconseguir el que tant de temps han lluitat els veïns i veïnes de l’avinguda Lluís Suñer”.
Ajuntament d’Alzira
 

.-000331

 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal