Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Bernardo Cortés proposa que l'Ajuntament d'Alzira plante un monument faller

"Eixe monument serà el que cremaran les Falleres Majors d’Alzira"



.-000004

._000606 
Salutacions, benvolguts amics: 
Començaré per presentar-me, sóc Bernardo Cortés Cuevas, veí i faller d’Alzira. Vull transmetre a totes les falleres i fallers, especialment als presidents de les comissions falleres, la meua intenció de presentar-me a les pròximes eleccions a president de la Junta Local Fallera d’Alzira per als exercicis 2022-2024. 
La raó per la qual presente aquesta candidatura, no és altra que, per complir una il·lusió, la il·lusió de tota la vida, de quan era menut que mentre veia als presidents de les falles i al president de la Junta Local ja somiava en poder ser-ho de major. Vaig començar la meua història fallera ben jove i he estat president de comissió durant quinze anys. 
Avalat per aquesta experiència i per la de les persones que emprenem amb mi aquest projecte vull aplegar a la presidència de la Junta Local Fallera d’Alzira. 
Perquè açò siga possible compte amb un equip de fallers amb notòries trajectòries al món de les falles: presidents de comissions, falleres majors d’Alzira, falleres majors de comissió i diversos càrrecs a les comissions i a la mateixa Junta Local Fallera. 
Passe a presentar-vos a l’executiva i directiva que forma part de la meua candidatura, amb qui tinc plena confiança per tal de dur aquesta Junta Local Fallera al lloc que mereix amb tota la nostra dedicació. 


PROPOSTES: 
• AGENDA D´ACTES ÚNICA ENTRE FALLES, JUNTA LOCAL FALLERA I  AJUNTAMENT. 
• PUJAR AL PORTAL DE TRANSPARÈNCIA LES ACTES DE LES REUNIONS DE PRESIDENTS, DESPRÉS DE SER APROVADES PER L’ASSEMBLEA DE  PRESIDENTS. 
• FOMENTAR LES RELACIONS EXTERIORS. 
• ACTUALITZACIÓ DEL PROGRAMA DE CENS I RECOMPENSES.
• ACTE D´ACOMIADAMENT DE LES FALLERES MAJORS DE L’EXERCICI  ANTERIOR: independent de la Proclamació de les noves Falleres Majors per tal que tinguen el protagonisme que mereixen.
• CREAR UNA DELEGACIÓ D´ATÍPICS. 
• INFORMAREM MENSUALMENT DE LA SITUACIÓ DE COMPTES DE LA  JUNTA LOCAL I DISPONDREM DE DOS TÈCNICS DE L’AJUNTAMENT PER A  VERIFICAR-HO.
• OPTIMITZAR LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA DE LA INDUMENTÀRIA DE  LES FALLERES MAJORS I CORTS D'HONOR. 
• DUR EL NOM DE LES FALLES D'ALZIRA PER ALTRES LOCALITATS, AMB  TOTES LES NOSTRES REPRESENTATS, REPRENENT CONTACTES  
D’ALTRES JUNTES LOCALS I PARTICIPANT EN ELS SEUS ACTES. 
• PLANTAR UN MONUMENT MUNICIPAL: l’Ajuntament juntament amb la  Junta Local plantaran un monument municipal, eixe monument serà el que cremaran les Falleres Majors d’Alzira. 
• Formació de Jurats de Monuments per a xiquets i premis a millors ninots atorgats per xiquets. 
• Celebrar una SETMANA CULTURAL en el MIG ANY FALLER. 
• MODERNITZAR EL LLIBRE DE JUNTA LOCAL FALLERA: El llibre de Junta  Local ha de ser un llibre commemoratiu de l’any i comptar amb totes  les comissions, donant-les un espai al llibre. 
• FER UNA CURSA SOLIDÀRIA PER A UNA ONG LOCAL: donant la  recaptació; a més a més farem altres projectes per ajudar als més necessitats.
• GARANTIR UN MÍNIM DE 7 MASCLETADES I 2 NITS DE FOC. 
• FER UNA MACRODESPERTÀ INFANTIL I PROMOCIONAR LA MACRODESPERTÀ. • CREACIÓ DEL CANAL DE YOUTUBE “FALLAS ALZIRA” AMB UN PROGRAMA SETMANAL QUE REPASSARÀ L’AGENDA D’ACTES DE TOTES LES COMISSIONS.
• FORMAR LA JUNTA D´INCIDÈNCIES. 
• CONTROLAR LES BASES DE CONCURS QUE ORGANITZA JUNTA LOCAL  FALLERA.
 
 


.-000403


.-000367

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal