Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de abril de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Carrera de la Dona aconsegueix 2.298 euros per a l’Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer

Tot i que no ha sigut possible celebrar este esdeveniment esportiu per motius meteorològics, la societat alzirenya ha col·laborat durant els dos períodes de venda de dorsals


 


._000864


La venda de dorsals solidaris de la Carrera de la Dona ha aconseguit un total de 2.298 euros que han sigut entregats a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA) d’Alzira.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, junt amb la vicepresidenta del Club d’Atletisme La Rabosa, Xelo Castaño, han fet entrega a les representant de la junta directiva d’AFA, Érica Vives i Loli González del recaptat a esta cursa solidària.

Este esdeveniment esportiu, que es va haver de suspendre en dues ocasions per la pluja, va estar organitzat pel Club d’Atletisme La Rabosa junt amb la regidoria d’Esport. Cal recordar que el preu de la inscripció era de 3 euros destinats a ajudar a AFA per a oferir un millor servei als usuaris i recuperar esta associació que s’ha vist afectada amb motiu de la pandèmia de la Covid-19.

El regidor d’Esports Fernando Pascual ha destacat que “Alzira es mostra una vegada més solidària amb les persones que ho necessiten. Una bona mostra és la quantitat de dorsals que s’han venut a esta Carrera de la Dona per una bona causa com és la de l’Associació de Familiar de Malalts d’Alzheimer d’Alzira. 

Tot i que no ha sigut possible celebrar este esdeveniment esportiu per motius meteorològics, la societat alzirenya hi ha col•laborat durant els dos períodes de venda de dorsals”. L’edil també ha agraït “a tota la ciutadania alzirenya, especialment a les alzirenyes; també als clubs esportius i a la Junta de Germandats i Confraries i a les confraries i germandats alzirenyes per la seua col•laboració en la compra de dorsals. I donar les gràcies també al Club d’Atletisme La Rabosa per l’organització d’esta iniciativa solidària i la seua generositat i treball".
Ajuntament d’Alzira
 
 
 


._000823

._000677 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal