Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de abril de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El PP treballarà per a què els Pressupostos de l’Estat compten amb 26 milions per a acabar amb les inundacions d’Alzira

Després de la reunió mantinguda amb la Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira



._000600
 

.-000049
 
Dilluns passat, Vicent Betoret,  portaveu de polítiques territorials al Congrés dels Diputats, acudí al pont de Xàtiva per reunir-se amb la Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira per tal de verificar l’estretament que el pont ocasiona al barranc de La Casella,  dificultant el pas,  elevant el nivell i provocant el tancament de les comportes per impedir l’entrada de l’aigua pels col·lectors. 
El president provincial del Partit Popular, acudí acompanyat d’Escrivà, Hernàndez, Montalvà i Palau, regidors del seu partit en la Corporació alzirenca. 
Els representants veïnals li explicaren les actuacions  proposades pels tècnics, tant de TYPSA a l’«Estudio de alternativas para la reducción del riesgo de inundaciones en La Ribera del Jucar» encomanat pel MITECO, com els de la universitat politècnica als «Estudis d’inundabilitat dels barrancs Estreles, Fosc, Gràcia Maria i l’Arena i els efectes produïts pel canal interceptor» i «Estudis d’inundabilitat dels barrancs de La Casella i l’Estret», encomanats per l’ajuntament, coincidents en  resoldre l’enllaç de les carreteres de Tavernes i de Xàtiva, a nivell de la cota 21mts, de forma que la nova carretera actue com a mota alliberant els metres que ocupa l’actual malecó permetent ampliar el barranc així com a adequar els terrenys del frustrat centre comercial, que ja actua com a tanc de tempestes,  convertint-los en un parc on les alzirenques puguen passejar. 
Quant l’informaren de les iniciatives dutes a cap i de que, atenent a que les inundacions afectaven els barris de la ciutat, el President de la CHJ  es comprometé en prioritzar les actuacions, el diputat afirma la millor manera de prioritzar és consignar la partida als Pressupostos Generals de l’Estat i ara, és el millor moment.
Informat de que en les darreries de la passada legislatura, per traure de la campanya electoral les solucions a la inundabilitat, la FaavvAlzira organitzà un debat entre tots els candidats a l’alcaldia, per tal de  que, assessorats per Xavier Maxí, al que considera com el tècnic que millor coneix la problemàtica alzirenca i màxima autoritat en la matèria, pactaren la millor solució.
I de que com aquesta probablement sobrepasse la present legislatura, la FaavvAlzira intenta que els partits representats al Consistori, assolisquen l’acord de defensar la mateixa solució ara i després de les properes eleccions, amb independència de quines posicions de poder arriben a  ostentar, Vicent Betoret es comprometé en presentar iniciatives parlamentàries, per tal de que el projecte de llei dels PGE incloga els vint-i-sis milions d’euros que els tècnics estimen per  acabar amb les inundacions, però aconsellà als regidors que, tal com feren al Ple extraordinari del passat vint-i-quatre de maig, acordaren una postura compartida amb la resta de la Corporació. 
Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 14/04/2022
Estos políticos son como las pilas esas del anuncio, " Y SIGUEN, Y SIGUEN ", con su parlanchanería barata, y de postureo, y con su ya consabido " anem a fer ", pero no saben cuando, ni como, a no ser que sean cosas de sus " chiringuitos ", que no haciendo ninguna falta son prioritarias, y se hacen a la máxima urgencia, cuesten lo que cuesten, como nos tiene acostumbrados el Excelentísimo Señor Alcalde, cuando dice aquello de que, " SI, o SI, esta obra es te que fer ", y se hace con la máxima rapidez y diligencia, y sacan el dinero hasta de debajo de las piedras, pues Señor Alcalde de la ciudad de Alzira, apúntese esta, " Si, o Si, EL ARREGLO DEL BARRANC DE LA CASSELLA, ES TE QUE FER ", así es que vaya buscando el dinero de donde sea, y solucionando el problema lo más rápido posible, y olvídense de divagaciones, y del consabido, en los próximos presupuestos, que eso ya hace muchos años que lo estamos escuchando los afectados.
Raul - 14/04/2022
Tu comentario contiene signos extraños, palabras irreconocibles por el diccionario interno o no tiene espacios entre palabras. El sistema te considera spam. Por favor, revisa esta posible incidencia y vuelve a enviarlo. Gracias.


Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal