Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 17 de septiembre de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La falla Pare Castells d’Alzira organitza el mig any faller al Parc Pere Crespi

“Tindrem un torneig de parxís, truc i rummikub amb premis”


El 18 de setembre, a partir de les 11 del mati, tindrem un torneig de parxís, truc i rummikub amb premis per als guanyadors. A més, per la nit farem concert amb els grups Vhrutal Freak, Offbeaters i Zumo de Macho. Amb preus a la barra anti-crisi.

Cal saber que les inscripcions valdran 2 euros per persona i es podran fer el mateix dia.

¡El 18 de setembre festa tot el dia!

 
Falla Pare Castells
 

Pare Castells va nàixer ara fa 25 anys. Com una família, va anar creixent, però el nostre benvolgut monument va caure a només uns minuts que els membres del jurat pogueren valorar-lo. Però d'això ja fa molt de temps i ara és un nou vigor el que ens espenta cap a davant. Ja des de l'1 d'octubre d'aquest mateix any podem dir que Pare Castells té casal al carrer Jaime de Olid núm. 18, com també president, Francisco Javier España i Cano. També fallera Major, Maria Pons i Gómez (elegida al mes d'octubre).

 Fins ara la nostra falla ha rebut ajuda de veïns, comerços del barri i fallers d'Honor; la qual cosa agraïm de tot cor.

Malgrat tot, som els fallers, nosaltres (un equip jove i amb ganes de treballar) qui principalment hem lluitat per un futur millor per a aquesta falla. És per això que desitgem que tots aquells que vulguen es passen pel nostre casal. De segur que les nostres inquietuds no són tan diferents de les de la resta de persones que s'estimen les falles. També desitgem que el nom de la nostra falla (el mateix que el del nostre barri) estiga ben amunt. De segur, entre tots, farem d'aquestes falles unes festes que no oblidarem.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

FERNANDO ALPUENTE - 17/09/2010
Bon dia i gràcies per l’anunci del nostre mig any, que de segur serà una bona festa per a tots.
Només voldria puntualitzar unes coses no molt importants però cal fer-ho.
El casal al carrer Jaume de Olit, 18 el tenim des de el 20 de març de 2010 de nou.
Encara que els nostres ben volguts Xavi i Maria van ser un bon president i una meravellosa Fallera Major, des de el any passat el nostre president es en Pascual Villén i Bronchal; i la Fallera Major, la senyoreta Maria Villén i Furió, que amb alegria per tots nosaltres, repeteixen càrrec enguany.
Res mes. Gràcies de nou per el vostre suport i esperem contar amb la vostra presencia i la de tots els que vulguin gaudir del nostre mig any al carrer Pare Castells.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal