Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
jueves, 24 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Una nova edició de 'FormaEmprén' oferirà capacitació i suport a les noves empreses per mitjà de 14 sessions de formació i tutories

El termini per a la inscripció estarà obert fins al 21 d’abril



.-000331


._000448

Ja està obert el període d’inscripció per a participar en una nova edició de «FormaEmprén». Fins al pròxim 21 d’abril, les empreses de nova constitució interessades a participar en este programa de capacitació podran registrar-se a esteenllaç.

El 26 d’abril començarà una nova edició de «FormaEmprén», un programa que capacitales noves empreses «en el procés d'iniciació del projecte i en la millora de les tècniques de gestió empresarial» i que gira entorn de «dos objectius fonamentals: promoure l'emprenedoria en el nostre municipi i facilitar la prosperitat de les xicotetes empreses».

Està organitzat pel Servei de Desenvolupament Econòmic d’Alzira, IDEA, amb la col•laboració dels tècnics del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI) i en esta edició oferirà un total de 14 sessions fins al 12 de maig.

«FormaEmprén» s'organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip que es desenvolupen en horari de 10 a 14 hores, en les quals «els emprenedors disposen d'una plataforma col•laborativa i eines en línia per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir el projecte». El programa pretén incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes, contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris i donar suport a les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

A més a més, s’oferix atenció individualitzada a l'emprenedor, dins del programa marc del «Viatge a l’ocupabilitat», que permet dotar de recursos i eines adaptades a cada emprenedor. A més a més, es premiarà el millor projecte empresarial amb una Targeta d'Alzira valorada en 300 euros, el qual serà seleccionat en l'última sessió, on els participants realitzaran la presentació del seu projecte davant d’un comité d'experts.

A les diferents sessions es tractaran diferents aspectes, com la definició del model de negoci (26 d'abril, Julio Murillo), l’aplicació dedesignthinkingper a desenvolupar els projectes (27 d'abril, Juan Simó), la sostenibilitat i l’ètica empresarial: els Objectius de Desenvolupament Sostenible, la igualtat i l’economia circular (28 d'abril, Carmen Renovell), el dissenyde l’estratègia de màrqueting (3 de maig, Guillermo Forteza), la preparació del pitch del projecte i com gestionar les persones de l’equip (4 de maig, Isidro Campo) i, per últim, el pla econòmic i financer (5 i 10 de maig, Julio Murillo).

L’11 de maig tindrà lloc una sessió de tutories individualitzades a càrrec de Jordi Tormo, i el 12 de maig se celebrarà la presentació de projectes, amb la selecció de la millor proposta.

Ajuntament d'Alzira



 

  

 

 .-000295VD 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal