Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 40.000 sobres de sucre amb aforismes de Fuster per a promocionar el valencià a Alzira

Prenent cafè amb Fuster, la 5ª campanya 'Com més sucre, més dolç' obsequia als restaurants i casals d’Alzira amb sucre


.-000004


  ._000862

La Regidoria de Cultura continua l’impuls del valencià, a través del Serval, amb el repartiment del sucre entre els locals de restauració i casals festers de la ciutat al llarga d’esta setmana.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, i la tècnica municipal del Servei de Promoció i Ús del Valencià, Andrea Maravilla, han visitat 20 bars, restaurants i cafeteries per a donar inici a la campanya. Al llarg d’esta setmana, arribaran a la resta d’establiments de la ciutat els 40.000 sobres de sucre, blanc i de canya, amb textos fusterians. També cada bar rebrà vora un centenar de sotagots amb el logo d’Alzira Capital Cultural 2022. A més, com a novetat, enguany es farà partícips de la iniciativa els casals fallers, que rebran una caixa de sucre cadascun a través de la Junta Local Fallera.

En esta edició s’aprofiten els aforismes de l’assagista de Sueca, Joan Fuster, de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement. Existixen huit models de frases diferents, entre les quals trobem «No faces de la teua ignorància un argument», «Entre el bé i el mal, podríem aspirar a l’alegria», «Les poques lectures aparten de la vida, les moltes hi acosten», «Ningú no s’ha d’enganyar, dir “bon dia” ja és fer literatura» o «Els únics plaers que no defrauden són els imprevistos».

A més de l’obsequi, enguany se sortejaran un total de 10 samarretes amb un disseny relacionat amb la campanya entre tots els locals participants en la campanya. D’esta manera contribuïm a difondre la figura de l’assatgista suecà, Joan Fuster, i fomentem l’ús del valencià en l’hostaleria.

Ajuntament d’Alzira

 


._000759

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal