Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 7 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament atorga la Insígnia d’Igualtat a l’Associació Juristes Dones d’Alzira per la promoció i defensa dels drets de les dones

L’entrega tindrà lloc el 9 de març, a les 19 hores, al Saló de Plens


 ._000581

.-000132

La Junta de Govern, a proposta unànime de la Comissió Interdepartamental per a la Política d’Igualtat Municipal (COPIM) de l’Ajuntament d’Alzira, aprovarà en breu que la Insígnia de la Igualtat de 2022 siga per l’Associació de Juristes dones, pel seu treball per a la divulgació i prevenció de la violència de gènere

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha estat l’encarregat de comunicar-ho este matí a la presidenta de l’associació, Ana Oliver. Així mateix, l’alcalde junt a la regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, seran els encarregats de lliurar la Insígnia de la Igualtat, en un acte que se celebrarà el dimecres 9 de març al Saló de Plens de l’Ajuntament.

La Insígnia d’Igualtat de l’Ajuntament és una distinció que es concedix amb motiu del 8 de març, Dia Internacional pels Drets de les Dones, com a reconeixement a una dona, un home, una associació o una institució que per la seua trajectòria s’haja distingit pel foment de la igualtat de dones i hòmens, per la lluita contra les discriminacions per motiu de sexe i per fer efectiva la igualtat. Així com per promoure la participació de les dones en qualsevol àmbit, per la seua significativa aportació en l’eradicació dels estereotips sexistes; en definitiva, per haver contribuït de manera destacada a la construcció d’un món més igualitari.

L’Associació de Juristes Dones ha estat reconeguda pel seu paper divulgatiu i preventiu en matèria de violència contra les dones. Han estat al capdavant de nombroses xarrades destinades a joves, impartides als instituts. També han sigut impulsores de concentracions en repulsa de la violència cada final de mes.

Com a col·lectiu han recuperat la figura d’Ascención Chirivella com a primera dona Jurista d’Espanya. De fet van crear el premi Ascención Chirivella a la igualtat que  serveix per a reconéixer la tasca continuada i de vegades invisibilitzada, a favor de la igualtat

Per últim cal recordar que han rebut el reconeixement de la Societat Coral El Micalet de València, que el 2017 els va atorgar el seu premi Miquelet d’Honor col·lectiu.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

._000575

 

.-000474
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal