Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 17 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins al 20 de març pots participar en el Concurs d’Instagram Falles Alzira 2022

La millor fotografia, la que reunisca tota l’essència de les Falles d’Alzira, serà premiada amb 300 euros


 

._000846

 

._000843
 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Patrimoni, convoca una nova edició del Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira.

Participar és tan senzill com pujar les instantànies a Instagram utilitzant el coixinet #fallespatrimoni22

Les fotografies de Falles podran pujar-se del 5 al 20 de març, no sent admeses a concurs les fotos pujades fora de les dates assenyalades.

La millor fotografia, la que reunisca tota l’essència de les Falles d’Alzira serà premiada amb 300 euros.

"És molt important utilitzar l’etiqueta correctament, #fallespatrimoni22 per tal que les fotografies puguen entrar en concurs, de no etiquetar-se correctament les fotografies els membres del jurat no podran tindre accés a les instantànies per poder-les valorar", assenyala Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni.

Per a participar no cal realitzar cap inscripció i cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica del concurs, les Falles d’Alzira 2022.

Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Alzira com a promoció del nostre patrimoni festiu.

Les vint fotografies finalistes de totes les presentades a concurs seran publicades en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira, una vegada els membres del jurat hagen deliberat i escollit les instantànies que opten al premi final.

«Duguem dos anys sense que tots els monuments estiguen en març al carrer, sense el característic olor a pólvora, i el imprescindible so de les xarangues, així que aplega el moment de amb molta responsabilitat expressar-nos de la millor manera que sabem fer els valencians, vivint amb intensitat la millor festa del món, les Falles, Patrimoni Immaterial Cultual de la Humanitat per la UNESCO», segons la regidora.

Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaArtes Plásticas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal