Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 12 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Aljazzira Jazz Club presenta a Baptiste Bailly amb el seu nou disc ‘Suds’

Dissabte 12 de febrer de 2022, en l’Auditori de la Casa de la Cultura, a les 19:30 hores


.-000466
._000581

Al febrer 2020 Baptiste Bailly va decidir gravar a València el seu primer treball sol intitulat «Suds». Un treball pianístic, però també de producció musical. Baptiste Bailly inclou textures electròniques amb l'ús del Moog, sons d'òrgan, de piano preparat així com la seua veu. Una part important en la suite «Suds» fa referència a la seua relació amb la música mediterrània. Per l’altra banda, les pistes «Neiges», «L’eau et le Vent» o «L’arbre au Secrets», estan compostes com a pintures de la seua terra natal, paisatges de la seua infància. En la presentació del disc a Alzira estarà acompanyat pel percussionista valencià David Gadea.

 

BAPTISTE BAILLY, piano

Baptiste Bailly va nàixer en 1992 en Montbrison (França). Va començar a estudiar el piano als 16 anys, com a autodidacta al principi, i després en diversos conservatoris (Saint Etienne, Dijon, ESMUC de Barcelona entre 2010 i 2016). Estudià així amb Albert Bover, Eric Moulin, Remi Ploton, però també amb Aaron Parks i Yonathan Avishai que li van donar una visió lliure i oberta de la música. A partir de 2016 s'integra a l'escena espanyola i s'implica en diversos projectes, tocant, cantant, arreglant i component. El trobem en la creació de diversos projectes amb Carles Dénia, Elma Sambeat, Roxane Arnal, David Gadea, Ales Cesarini… En 2016 trau “Diálogo con un Duende” amb el guitarrista David Minguillón i en 2019 “Pensió Almayer” amb el seu propi trio editat per Freshsound New Talent. En 2021 ha publicat els seus dos darrers discs: Elma Sambeat & Baptiste Bailly, ‘Muerto de Amor’, i ‘Suds’, Baptiste Bailly solo.

 

DAVID GADEA, percussió.

David ha posat les seues percussions al servei d'artistes com Sole Giménez, Ximo Tébar, Josemi Carmona, Thais Morell, Leo Minax, NES i infinitat de formacions de diversos estils de l'escena valenciana. Aquestes col·laboracions amb grups tan variats l’han portat a tocar en més de 25 països al voltant del món i a participar en innombrables enregistraments. L'estil de David és immediatament identificable per la diversitat tan característica de la seua paleta de colors sonors. Aquesta combinació de subtilesa, força i musicalitat, li permeten crear un estil de gran riquesa.

Aljazzira Jazz Club

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal